19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νέα ελληνική πατέντα: Οίκοι ανοχής σε τροχόσπιτα

Ημερομηνία:

Η ευρηματικότητα κάποιων στη χώρα μας την περίοδο της καραντίνας και των περιορισμών, είναι ανεξάντλητη,. Ηδη εμφανίστηκαν στην Ελλάδα τα τετράτροχα δωμάτια ημιδιαμονής και οίκοι ανοχής…Tα… αυτοκινούμενα καθώς όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsauto.gr κάποιοι τα έχουν μετατρέψει σε κινούμενα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, ενώ παράλληλα προσφέρονται και υπηρεσίες… συντροφιάς! Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου προσαρμόζεται στην εποχή του κορωνοιου.

Ωστόσο η προσωρινή τους στάθμευση σε μικρά δρομάκια που οδηγούν σε αδιέξοδο μαγνήτισε τα βλέμματα των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών που έχουν θορυβηθεί από τη νέα αυτή πρακτική.

Το δεύτερο lockdown λοιπόν που προκάλεσε ο κορωνοϊός φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία ώστε ζευγάρι να συνεχίζει να συναντιέται ιδιωτικά, χωρίς να κινδυνεύουν να τους επιβληθούν τα υπέρογκα πρόστιμα των 300 ευρώ έκαστος.

Ο ερωτευμένος ο οποίος μάλλον είναι και κάτοχος ή ενοικιάζει αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει εν μέσω περιοριστικών μέτρων ώστε να συνεχίσει να βλέπει την σύντροφό του χωρίς να δίνει δικαίωμα στις Αρχές.

Ωστόσο φαίνεται ότι λογάριασε χωρίς τον… ξενοδόχο καθώς οι φωνές τους φαίνεται ότι προξένησαν το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής -οι οποίοι μας απέστειλαν και την συγκεκριμένη φωτογραφία…

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αποτελεί ένα όχημα Ιδιωτικής Χρήσης και μπορεί να κινείται κανονικά στους ελληνικούς δρόμους από την στιγμή που έχουν καταβληθεί τα Τέλη Κυκλοφορίας, τα ασφάλιστρα και έχει περάσει από ΚΤΕΟ και δεν απαγορεύεται η κίνησή του λόγω του κορωνοϊού.

Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κίνησης το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αποτέλεσε ιδανική λύση για το ζευγαράκι καθώς όπως μπορείτε να διακρίνεται και στην φωτογραφία σταθμεύει σε ερημικούς δρόμους ή αδιέξοδα ενώ το άλλο όχημα που ανήκει στην Κυρία βρίσκεται παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από το αυτοκινούμενο.

Οι Αρχές βέβαια δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα καθώς επιτρέπεται η στάθμευση στο συγκεκριμένο στενάκι και μόνο αν τους πιάσουν επ’ αυτοφώρω μπορούν να τους βεβαιώσουν το πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα τους.

Απο την άλλη  πάμπολλα τροχόσπιτα έχουν ενοικιαστεί από κάποιους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής, και ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους, προσφέροντας σε συγκεκριμένους, καλούς και έμπιστους πελάτες τις ανάλογες υπηρεσίες και τα προγράμματα, που είχαν και στο “σπίτι”…

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση του πρώτου Φωτοβολταϊκού 500kW της Παγκρήτιας Ενεργειακής Κοινότητας από την ΑΕΝΑΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Φωτοβολταϊκού Πάρκου 500kW της...

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...