15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νέα περιστατικά εξαπάτησης συμπολιτών μας για δήθεν συναλλαγές με τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κακόβουλοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τάσου Αλόγλου, προκειμένου να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά για δήθεν εμπορικές συναλλαγές.

Εφιστάται η προσοχή των επιχειρηματιών, καθώς πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό με την εμπλοκή αιρετού του Δήμου Χανίων, ενώ ανάλογα περιστατικά κατεγράφησαν πρόσφατα και με άλλους Αντιδημάρχους στην Κρήτη.

Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους και σε κάθε ανάλογη περίπτωση να επικοινωνούν για επιβεβαίωση της αλήθειας. Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από την Οικονομική Υπηρεσία, βάσει συγκεκριμένων νόμιμων διαδικασιών, και όχι από τους αιρετούς.

Η υπόθεση έχει ήδη ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ