17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Νέα Προγράμματος του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Με επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα στα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά. Ήδη, στις θεματικές ενότητες “Νέες Τεχνολογίες” και “Γλώσσα και Επικοινωνία” έχουν ολοκληρωθεί κύκλοι μαθημάτων και βρίσκονται σε εξέλιξη νέοι σε όλες της Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πλατανιά. Ενδεικτικό της συμμετοχής είναι ότι μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει ή παρακολουθούν μαθήματα περίπου 200 ενήλικες εκπαιδευόμενοι.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται και η πρόσληψη εκπαιδευτών από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, έτσι ώστε να λειτουργήσουν τμήματα σε γνωστικά πεδία όπως  Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Φωτογραφία, Αγωγή υγείας- πρώτες βοήθειες, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Βιολογικά προϊόντα, Καινοτομία, Μarketing αγροτικών προϊόντων κ.α.

Τα προγράμματα αναφέρονται σε ενήλικες και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι 25 ή 50 ώρες  ανά τμήμα. Ανάλογα με τον αριθμό αιτήσεων, δημιουργούνται αντίστοιχα τμήματα. Τα μαθήματα υλοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, συνήθως απογευματινές ώρες με μέσο όρο διδασκαλίας 5 ώρες την εβδομάδα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης τους, οι εκπαιδευόμενοι λαμάνουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής, με νέο έντυπο αίτησης, εμπλουτισμένο με επιπλέον τμήματα ξένων γλωσσών και δικαίωμα δήλωσης έως και 5 προτιμήσεων.

Για αιτήσεις και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Στο ΚΔΒΜ Δήμου Πλατανιά τηλ 28210-83978, e-mail : kdvm89@gmail.com

Δευτέρα-Πέμπτη-Παρασκευή, ώρες 9.00π.μ.-12.00 μ.

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Παϊζάκης Παναγιώτης, τηλ. 6977528019

Υπεύθυνη Οργάνωσης Στρατινάκη Μαρία, τηλ. 6949075762

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης: Μπομπολάκης Χαρίτος τηλ. 6979244756

καθώς και σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και ΚΕΠ του Δήμου Πλατανιά.

Επίσης, ενημερωτικό υλικό και έντυπο αιτήσεων βρίσκεται αναρτημένο στο διαδίκτυο, στις διευθύνσεις  www.platanias.gr και  kdvmplatania.blogspot.com.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ