19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Νέα πρωτοβουλία στήριξης πολιτών σε ανάγκη εν μέσω καραντίνας από την Εθελοντική Ομάδα “Βοήθα με να μπορώ”

Ημερομηνία:

Η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων “Βοήθα με να μπορώ” ξεκινά νέα πρωτοβουλία στήριξης συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη μέσω της καρααντίνας για την πανδημία.

Σε σχετικό μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

Η πανδημία καλπάζει, ο κορονοϊός βρίσκεται παντού. Όμως ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους της ανθρωπότητας η ελπίδα υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μαζί μια ανάσα ελπίδας σε όσους την χρειαζονται ! Δεν είσαι μόνος ! Δεν είσαι ο μόνος ! Είμαστε μαζί ! Είμαστε εδώ

Η ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας στο σημείο συγκέντρωσης Marias cafe (λεωφόρος Μουρνιών 48, Χανιά) θα συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής για τις άπορες οικογένειες της ομάδας μας καθώς και για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες που μένουνε σπίτι και δεν έχουν να βγάλουν ένα μεροκάματο, για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Εννοείται πως όλοι μας παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μέσα στο πλαίσιο που έχει καθοριστεί από τις δημόσιες αρχές, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα κυκλοφορίας που έχουν ανακοινωθεί.

– Για τη μεταφορά των πραγμάτων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έντυπο Β ή να στείλετε sms στο 13033 με την ένδειξη 4 (“κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη”).

Σε περίπτωση που γνωρίζετε και άλλους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από τα είδη που συγκεντρώνουμε, μπορείτε να μας ενημερώσετε, με απόλυτο βέβαια σεβασμό στην πολύ ευαίσθητη αυτή κατάσταση. “Μένουμε στο σπίτι, αλλά μένουμε άνθρωποι”.

#Παρακαλώ_κοινοποιήστε!

Μαζεύουμε : ⬇️
? Όσπρια (φακές, ρεβίθια, φασόλια)κ.α
? Ρύζι
? Μπισκότα, κριτσίνια, φρυγανιές
? Τσουρεκάκια, κρουασάν κλπ
? Μέλι
? Χυμούς και είδη πρωινού ????
? Τσάι
? Γάλα εβαπορέ
? Αλεύρι
? Σερβιέτες, οδοντόκρεμες , σαμπουάν , απορρυπαντικά ρούχων και γενικής χρήσης , χαρτί υγείας, αντισηπτικά κλπ
? Ζυμαρικά
? Μαρμελάδες
☕ Καφές ελληνικός + ζάχαρη
? Ντοματάκια κονκασέ, ντοματοπελτέ
? Πατάτες
? Κρεμμύδια
? Σκυλοτροφές
?Γατοτροφες ?
? και ότι άλλο πιστεύουμε ότι χρειάζεται

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ