14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Νέα συλληπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Παύλου Παυλάκη

Ημερομηνία:

Συνεχίζουν να καταφθάνουν στην εφημερίδα μας συλληπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του πολιτικού μηχανικού Παύλου Παυλάκη σε ηλικίων 91 ετών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα μηνύματα των δημάρχων Χανίων και Πλατανιά αλλά και του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Δήλωση του Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα

Τα Χανιά έχασαν ένα ξεχωριστό άνθρωπο, ένα σπουδαίο επιστήμονα, ένα ευπατρίδη με όλη τη σημασία της λέξης.

Η στενή οικογενειακή μας σχέση μου έδωσε την ευκαιρία να εκτιμήσω τον άνθρωπο, τον φίλο, τον πολύτιμο σύμβουλο, που βρισκόταν πάντα πολύ πιο μπροστά από την εποχή του.

Ο τόπος μας οφείλει πολλά στον επιστήμονα πολιτικό μηχανικό Παύλο Παυλάκη που γενναιόδωρα προσέφερε ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία τις γνώσεις και το επιστημονικό του έργο, που αποτέλεσε και αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη αλλά και καθολική καταξίωση για τον ίδιο.

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη στην προσφιλή οικογένεια του εκλιπόντος.

Μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη 

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου του διακεκριμένου Χανιώτη μηχανικού Παύλου Παυλάκη, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η είδηση του θανάτου του πολλάκις διακεκριμένου Χανιώτη μηχανικού Παύλου Παυλάκη, εκ των παλαιοτέρων πολιτικών μηχανικών στην Ελλάδα, γέμισε με τεράστια θλίψη τόσο την τοπική κοινωνία των Χανίων όσο και την επιστημονική και αυτοδιοικητική κοινότητα του τόπου μας.

Άνθρωπος με όραμα, γνώσεις και πλούσιο επιστημονικό έργο, ο Παύλος Παυλάκης προσέφερε πολλά στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέσα από τον σχεδιασμό, μελέτη και υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων που άλλαξαν εν πολλοίς την εικόνα του Ν. Χανίων, αρκετά εκ των οποίων αφορούν και την περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Η ποιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος του, το δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα του και η διάθεση συνεργασίας και προσφοράς στον τόπο μας, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη μας, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για τους νέους επιστήμονες του κλάδου του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Επιφανούς Χανιώτη και Επιστήμονα Παύλου Παυλάκη, ο οποίος με την επιστημοσύνη του εργατικότητα και αγάπη του για τον τόπο μας, προσέφερε αποφασιστικής σημασίας δημιουργία στην Κρήτη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ