15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέος θάνατος στον ΒΟΑΚ αυτή τη φορά στη γέφυρα Γεροποτάμου

Ημερομηνία:

Στον ΒΟΑΚ η θυσία ανθρώπων έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο. Σήμερα γύρω στις 6 το απόγευμα κοντά στη στάση λεωφορείων που βρίσκεται στην περιοχή της γέφυρας Γεροποτάμου, μία νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε καθώς διάσχιζε τον δρόμο. Στο σημείο δεν υπήρχε ηλεκτροφωτισμός.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της neatv.gr το τροχαίο σημειώθηκε όταν η άτυχη 30χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής, επεχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Την ώρα εκείνη, κι υπό έντονη βροχόπτωση, ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε την άτυχη γυναίκα, καθώς όταν η οδηγός του την αντιλήφθηκε ήταν πολύ αργά αφού δεν προλάβαινε να αντιδράσει. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της τροχαίας του βόρειου οδικού άξονα Κρήτης. Η άτυχη εργαζόμενη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο.

Τραγική ειρωνεία είναι πως η 30χρονη γυναίκα μαζί με άλλους συναδέλφους της από τη Ρουμανία, επρόκειτο σήμερα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, καθώς είχε ολοκληρωθεί η εποχιακή εργασία τους στο ξενοδοχείο. Αξίζει να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο του ΒΟΑΚ δεν υπάρχει ηλεκτροφωτισμός, ενώ υπάρχει υπόγεια διάβαση πεζών, την οποία όμως η άτυχη γυναίκα επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει ή δε γνώριζε την ύπαρξή της.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...