15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων ο Βύρων Λυκιαρδόπουλος – Ο αποχαιρετισμός του Ανδρέα Λιοδάκη από το νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Ανδρέας Λιοδάκης, ο αγαπητός γιατρός του Νοσοκομείου Χανίων και πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων, ολοκλήρωσε την ειδικότητά του και πλέον μετακομίζει στο Ρέθυμνο και στο εκεί νοσοκομείο.

Σε μήνυμα που ανέρτησε στον λογαριασμό του σημειώνει τα εξής:

Ύστερα από 4,5 χρόνια στο Γ.Ν.Χανίων, κλείνει αύριο ο κύκλος της ειδικότητας και από Δευτέρα ανοίγει ένας νέος στο ΠΕΔΥ και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ως επικουρικος επιμελητής. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία και εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασμιξουν στο μέλλον! Καλή αρχή και καλούς αγώνες και στο καινούργιο ΔΣ της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων!

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων, όπως προέκυψε από το τακτικό Δ.Σ. της 28/9/2016 είναι:

Πρόεδρος: Λυκιαρδόπουλος Βύρων

Αντιπρόεδρος: Φραγκάκης Εμμανουήλ

Γραμματέας: Μαυριγιαννάκη Ελευθερία

Ταμίας: Λάμπρης Κωνσταντίνος

Μέλη: Πλέρος Χρήστος, Πολίτης Τιμολέων, Χατζηπλής Γεώργιος

Εμείς να ευχηθούμε στον Ανδρέα Λιοδάκη πολλές επαγγελματικές επιτυχίες στο Ρέθυμνο με το ίδιο αγωνιστικό φρόνημα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ελπίζουμε το νέο Δ.Σ. που προέκυψε και ο νεός πρόεδρος Βύρων Λυκιαρδόπουλος να συνεχίσουν στον ίδιο βηματισμό.

DSCF1449
Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων Βύρων Λυκιαρδόπουλος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...