25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Νέο δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας: Ο Τσίπρας στο τέλος – Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα, λέει η Bild

Ημερομηνία:

Μετά το δημοσίευμα της Die Welt όπου σύμφωνα με έγγραφο της γερμανικής πρεσβείας η Ελλάδα είναι ακυβέρνηση χώρα, την κατάρρευση της κυβέρνησης μέσα σε λίγους μήνες και το τέλος του Αλέξη Τσίπρα προβλέπει σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild.

Όπως αναφέρει το άρθρο:


Δύο φορές οι Έλληνες έχουν εμπιστευτεί φέτος τον ηγέτη του κόμματος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, για πρωθυπουργό τους: τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο. Τώρα όμως o Tσίπρας οδεύει προς το τέλος. Τα κόλπα του πλέον δεν λειτουργούν…», γράφει η γερμανική εφημερίδα προσθέτοντας ότι οι βουλευτές του δεν τον ακολουθούν.

Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, σημειώνεται ότι ”από έρευνες της “Bild” στην Αθήνα, ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες».

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακριτικές αποστάσεις Μαξίμου από την Ντόρα Μπακογιάννη

«Οι ελληνικές θέσεις παραμένουν οι ίδιες που ίσχυαν διαχρονικά»....

“Η Επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των λίγων;”- Εκδήλωση στα Χανιά από το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Χανίων της...