16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Με νέα επιστολή τους τα μέλη της δημοτικής παράταξης “Νέα Εποχή” του Δήμου Πλατανιά επιτίθονται στον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη για τη θέση που εξέφρασε μετά τις καταγγελίες τους για την κακή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως λένε, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τις φραστικές επιθέσεις και απειλές και ζητούν να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση όσα προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας.

“Η ανησυχία και η αγωνία σας για τις εκλογές του Μαΐου  2019 είναι έκδηλη στα γραφόμενα (κατ΄ επανάληψη) αλλά και στα δρώμενα σας. Μάλλον, είναι ο ‘’εφιάλτης’’ σας, γιατί είναι ακατανόητη η συνεχής αναφορά σε αυτές,  από μέρους σας”, σημειώνουν.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

 

«Κύριε διευθυντά,

το αλαζονικό ύφος (απότοκο της αντίληψης της εξουσίας εκ της θέσης αντί των αρμοδιοτήτων εκ της θέσης) της απαντητικής επιστολής του κ. Δημάρχου Πλατανιά στις 28 Ιουλίου 2017 σχετικά με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά, τεχνηέντως, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους Δημότες.

Προφανώς, θίγεται ο άκρατος εγωισμός του κ. Μαλανδράκη, από την δημοσιοποίηση της ελλιπούς τήρησης των διαδικασιών λειτουργίας του κορυφαίου οργάνου του Δήμου.

Η επιστολή  την οποία δημοσιεύσαμε, συντάχθηκε και υπογράφηκε από τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης μετά από ανάγνωση των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών. Οι φραστικές επιθέσεις και οι απειλές (επιτομή της απαξίωσης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου) δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από τον κ. Μαλανδράκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζήτημα προέκυψε σε σχέση με την απαράδεκτη κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας διαχρονικά και σε περιοχές που δεν έχουν πληγεί από θεομηνίες, θέση την οποία εκφράσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και η οποία επιβεβαιώνεται σε πρόσφατο δημοσίευμα στον τοπικό τύπο. Οι αλήστου μνήμης εποχές που επικαλείται δεν μας πρεσβεύουν και είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η επίκλησή τους.

Όσον αφορά στις απουσίες μελών του Δ.Σ., ας τις δημοσιεύσει ο κ. Πρόεδρος,   για να ενημερωθούν οι Δημότες ποιοι σέβονται τους θεσμούς. Θα σας παρακαλούσαμε κ. Δήμαρχε, αντί να επικαλείσθε τις απουσίες, να εφαρμόσετε  όσα προβλέπει ο κανονισμός  λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανησυχία και η αγωνία σας για τις εκλογές του Μαΐου  2019 είναι έκδηλη στα γραφόμενα (κατ΄ επανάληψη) αλλά και στα δρώμενα σας. Μάλλον, είναι ο ‘’εφιάλτης’’ σας, γιατί είναι ακατανόητη η συνεχής αναφορά σε αυτές,  από μέρους σας.

Οι αιρετοί κ. Δήμαρχε, εκλέγονται στο Δ.Σ. από τους Δημότες είτε με τη μία, είτε με την άλλη ιδιότητα. Εμείς πάντως δεν ανησυχούμε, γιατί γνωρίζουμε ότι από όπου και να μας κατατάξουν οι δημότες με την κρίση τους, οφείλουμε να υπηρετούμε -προπαντός με σεμνότητα και ήθος- τους θεσμούς.

Η ενασχόληση μας με τα κοινά, απορρέει από το ενδιαφέρον για τον τόπο και τους ανθρώπους του και δεν είναι αυτοσκοπός η εκλογή μας. Ούτως ή άλλως αυτός ο τόπος έχει πολλούς αξιόλογους συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ίσως περισσότερα από την δική μας συνεισφορά.

Με εκτίμηση ,
Οι Δημοτικοι Συμβουλοι Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά
Βερυβάκη-Μαστοράκη Γιούλη
Βολάνης Μανούσος
Δασκαλάκης Μανώλης
Κασσελάκης Ιωάννης
Μπικάκης Γεώργιος
Ντουντουλάκης Μανώλης
Πατεράκης Κωνσταντίνος
Τσαγκαράκης Γεώργιος»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...