14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Νεκρός ο γιος, τραυματίες μητέρα και αδελφός

Ημερομηνία:

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χτες το βράδυ ένας 30 χρονος άνδρας ενώ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται ο 23 χρονος αδερφός του και η 56 χρονη μητέρα τους.

Tο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 το βράδυ στο 57ο χλμ της Εθνικής Οδού Χανίων -Σητείας, στο ύψος του κόμβου Σπηλίου, όταν το ΙΧ στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ο 30 χρονος ,υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ,εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα.

Απο την σφοδρότητα της πρόσκρουσης νεκρός ανασύρθηκε ο 30 χρονος, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός και η μητέρα του.

Συμφωνα με τους άνδρες της Τροχαίας ΒΟΑΚ στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμα αδέρφια ,τα οποία δεν τραυματίστηκαν,

Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο αυτό θανατηφόρο ατύχημα διερευνά το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ.

rethnea.gr 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ