15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέο καρφί Αντώναρου για Σαμαρά: “Πόσο λίγο ξέρουν τις διαδικασίες στην Ε.Ε. όσοι μιλούν για ρήξεις”

Ημερομηνία:

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνέστησε ψυχραιμία, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή σημείωσε με νόημα τα εξής:

“Ποσο λιγο ξερουν τς διαδικασιες στην Ε.Ε οσοι βιαζονται να μιλησουν για ρηξεις, αδιεξοδα.

Δεν εχουν ξανακουσει για ολονυχτιες και συμβιβασμους”

Ενώ νωρίτερα είχε επισημάνει σχετικά με το κατάπτυστο κείμενο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και τις αντιδράσεις από στελέχη της ΝΔ:

Ο κ. Αντώναρος σε συνέντευξή του στον Focus Fm εμφανίστηκε μάλιστα αισιόδοξος, πως τελικά θα βρεθεί λύση μεταξύ δανειστών και Ελλάδας, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις βρίσκεται συμβιβασμός» ενώ συμπλήρωσε πως «ο συμβιβασμός δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να επιτύχει μια χώρα, αλλά είναι το καλύτερο δυνατό στην προκειμένη περίπτωση.»

Ο κ. Αντώναρος μιλώντας για τα «εσωτερικά» της ΝΔ ανέφερε πως το κόμμα είχε μπει σε λάθος μονοπάτια, καθώς προεκλογικά μετακινήθηκε αποκλειστικά προς μία ακραία κατεύθυνση. Παράλληλα δήλωσε πως «η Νέα Δημοκρατία όταν έρθει η ώρα και εφόσον το κρίνουν αυτοί που έχουν δικαίωμα ψήφου θα σκεφτούν, πώς θα κερδηθεί και πάλι η εμπιστοσύνη χωρίς ιεραρχίες, και προκαθορισμένα σχήματα» ενώ άφησε σαφείς αιχμές για αλλαγή ηγεσίας του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά «Υπάρχουν σπουδαίοι νέοι άνθρωποι που μπορούν να πάνε το κόμμα μπροστά.»

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...