20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Να ανοίξει ο δρόμος για σημαντικές τομές”: To μήνυμα του Αντώνη Μπαλωμενάκη μετά την εκλογή του

Ημερομηνία:

Μήνυμα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ο νέος βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης. Εκεί σημειώνει ότι θα αγωνιστεί για να ανοίξει ο δρόμος για σημαντικές τομές σε κάθε επίπεδο.

Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής:

Ευχαριστώ μέσα απ από την καρδιά μου όλες και όλους , φίλους, γνωστούς, συντρόφους ,τωρινούς και από τα παλιά-παλιά, (αλλά και από τα …πρόσφατα-παλιά), που βρήκαν έναν τρόπο να εκφράσουν ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στα Χανιά και να με συγχαρούν.

Συγνώμη για τις κλήσεις και τα μηνύματα που δεν πρόλαβα ή δεν μπόρεσα να απαντήσω.

Ελπίζω στο τέλος της τετραετίας να έχω προσφέρει στην Πατρίδα και στον ιδιαίτερο τόπο μου όσα περισσότερα ήταν δυνατό, δεδομένων των συγκεκριμένων συνθηκών. Ελπίζω και θ’ αγωνιστώ γιαυτό, να έχει μέχρι τότε ανοίξει ο δρόμος για σημαντικές τομές σε κάθε επίπεδο. Το χρωστάμε στον αξιοθαύμαστα ψύχραιμο και ώριμο λαό μας!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ