16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Να μην γίνουμε σαν τους άλλους”: Συστάσεις Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα

Ημερομηνία:

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα βουλευτικά αυτοκίνητα τονίζοντας «ένιωσα άσχημα όταν έμαθα ότι κάποιοι βουλευτές διαφώνησαν με την οδηγία να μην παίρνουν αυτοκίνητα και αντέδρασαν όταν παίρνουν 6.000 ευρώ μισθό»  και πρόσθεσε «Να μην γίνουμε σαν τους άλλους. Δεν ειναι λαϊκισμός, αλλά λεπτομέρειες, που θα κρίνουν εάν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους».

Κατά τη δευτερολογία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός πρότεινε τον Τάσο Κορωνάκη για τη θέση του γραμματέα του συλλογικού κομματικού οργάνου. Είναι μια λύση ανανέωσης, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι ο νέος γραμματέας θα αναλάβει ένα δύσκολο έργο, τον συντονισμό ενός κόμματος που βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Όσον αφορά τη νέα πολιτική γραμματεία που θα δημιουργηθεί πρωθυπουργός υποστήριξε πως «η νέα πολιτική γραμματεία να λειτουργεί ως ενιαίο πολίτικο όργανο και να παίρνει αποφάσεις για το ενιαίο κόμμα. Να ακούγονται όλες οι διαφορετικές φωνές και απόψεις, που τον μετέτρεψαν από ένα κόμμα συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα».

Παράλληλα πρότεινε η νέα πολιτική γραμματεία να είναι μικρό και ευέλικτο όργανο, που να μπορεί να παίρνει γρήγορα αποφάσεις και γι αυτό τον λόγο ζήτησε να είναι ένα 11μελές όργανο.

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ