19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Να πρωταγωνιστήσει η συμμετοχή”

Ημερομηνία:

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017 βρίσκουν τον τόπο μας σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης και τον επιχειρηματία αντιμέτωπο
με πολλά πιεστικά ζητήματα επιβίωσης. Αυτές τις ώρες ευθύνης, ενώνουμε όλες τις δυνάμεις μας και κινητοποιούμε όλες τις δυνάμεις του επιχειρηματικού κόσμου να οργανωθεί, να δουλέψει στοχευμένα, συλλογικά, αποτελεσματικά.

Προτείνουμε νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία, που θα μετατρέψει το επιμελητήριο σε εργαλείο λύσεων, με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα.
Οι καιροί αλλάζουν. Παλαιοκομματικές πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν. Απαιτείται γενική συναίνεση, διάλογος, ομαδική δουλειά, διεκδικητικότητα, αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, σύνεση, διαρκής ενημέρωση, εξωστρέφεια και καινοτόμες ιδέες πρωταγωνιστών στο πεδίο των καιρών.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

Με αυτές τις σκέψεις κατέθεσα την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Χανίων με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» του Αντώνη Ροκάκη.

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια της οικονομικής και επιχειρηματικής αναστήλωσης του Νομού μας δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς.

Οφείλουμε να ξεπεράσουμε την αδιαφορία για τα κοινά, που έχει προκαλέσει ο οικονομικός μαρασμός.

Η συμμετοχή μας τόσο στην εκλογική διαδικασία, όσο και στα πράγματα γενικότερα, είναι επιβεβλημένη.

Αυτή θα δώσει δυναμική στο συνδυασμό, σε μένα προσωπικά αλλά και στον Επιμελητηριακό Θεσμό: να διεκδικήσει ευκαιρίες, να απαιτήσει δικαιώματα και να κερδίσει αγώνες.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Παντελάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ