13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

“Να τελειώνει επιτέλους αυτή η βρώμικη ιστορία με τα σκουπίδια.. στο Ηράκλειο”

Ημερομηνία:

Ο Νίκος Αντωνακάκης είναι πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ και γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο. Η λύση που προκρίνει στο θέμα των σκουπιδιών είναι να περάσει η αποκομιδή των σκουπιδιών στους ιδιώτες. Διαβάστε τι αναφέρει σε άρθρο του που έστειλε στην εφημερίδα μας:

Δεν έχει σημασία ποιος φταίει και βουλιάξαμε στα σκουπίδια, στη βρωμιά και στην μόλυνση στο Ηράκλειο όπως και σε και σε όλη τη χώρα.

Εκ του αποτελέσματος είναι βέβαιο ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει σοβαρότατες ευθύνες καθώς υποσχέθηκε στους εργαζόμενους την ανανέωση των συμβάσεων τους ενώ όφειλε να γνωρίζει ότι θα προκύψει νομικό ζήτημα γεγονός το οποίο προσπέρασε κάνοντας μικροπολιτική, που είναι επιβεβλημένη λύση,   για να φτάσουμε, έτσι, στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που τους στέλνει στην ανεργία  και απογυμνώνει την υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου .

Η Δημοτική Αρχή που και αυτή δεν είναι άμοιρη ευθυνών αφού όφειλε να γνωρίζει το πρόβλημα και να το είχε λύση πριν δημιουργηθεί έστω και τώρα πρέπει να  κάνει  το καθήκον της, να  βρει άμεσα λύση για να καθαριστεί η πόλη  δεδομένου ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την δημόσια υγεία εν μέσω τουριστικής περιόδου με καταστρεπτικά αποτελέσματα για την οικονομία και την εικόνα του Ηρακλείου και της Κρήτης στο εξωτερικό.

Η λύση του προβλήματος είναι πλέον είναι μονόδρομος

Μαζί με τις υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου  να ανατεθεί άμεσα με πρόχειρο διαγωνισμό σε ιδιωτική εταιρεία η αποκομιδή των σκουπιδιών και ο καθαρισμός της πόλης με τις σχετικές δαπάνες να καταβληθούν από τις δημοτικές επιχειρήσεις που έχουν πιο ευέλικτες διαδικασίες.

Επιτέλους να αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ότι πρέπει να τελειώνει μια και καλή αυτή η βρώμικη ιστορία που δεν τιμά τον πολιτισμό αυτής της πόλης και να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να δοθεί ο καθαρισμός του ιστορικού κέντρου σε ιδιωτική εταιρεία προκειμένου να απελευθερωθούν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας που μαζί με τους συναδέλφους τους να καθαρίζουν καλύτερα την πόλη περιφερειακά.

Ηράκλειο δεν είναι μόνο ότι βρίσκεται εντός των τειχών .

Όλοι οι δημότες έχουν δικαίωμα σε καλύτερη ποιότητα ζωής , να ζουν και να εργάζονται σε μια καθαρότερη πόλη.

Η απραξία στην φάση αυτή είναι η χειρότερη πρακτική και θα έχει ακριβό τίμημα για όλους αρχές, εργαζόμενους, πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...