13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Νεκρή Κρητικιά, στη Νέα Υόρκη

Ημερομηνία:

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη Εστία Ζαφειράκη (Estia Zafeiraki) στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του ο «Εθνικός Κήρυκας».

Οι Αρχές δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστή την αιτία του θανάτου της, ωστόσο δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κάποιας επίθεσης, γεγονός που συνηγορεί στην πιθανότητα να υπέκυψε λόγω κάποιας ασθένειας.

Η Εστία Ζαφειράκη, η οποία είχε εργαστεί ως εικαστική καλλιτέχνιδα, διέμενε μόνη της στη Νέα Υόρκη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να μην μένει στην πόλη κάποιος στενός συγγενής της.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με τους συγγενείς της στην Κρήτη, ενημερώνοντας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας τις αδερφές της, Ρούλα και Γεωργία Ζαφειράκη. Η κηδεία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Η Ζαφειράκη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης το 1980, έμενε στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν ως εικαστικός καλλιτέχνης.

Ανάμεσα στις εταιρείες για τις οποίες είχε εργαστεί ήταν η Alma Bank και η Ενωση Ελληνοαμερικανίδων Επαγγελματιών (AGAPW), σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn.

Ο «Ε.Κ.» επικοινώνησε με την Alma Bank και ζήτησε το σχόλιο του Πάνου Στόγιογλου (Panos Stogioglou), ανώτερου τραπεζικού υπαλλήλου της SVP, ο οποίος δήλωσε πως την έχει συναντήσει μόνο μία φορά και πως νιώθει ξαφνιασμένος από τον θάνατο μιας τόσο νέας γυναίκας.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα στο «coroflot.com» αποφοίτησε από το Τμήμα Επικοινωνίας και Γραφιστικού Σχεδίου (Communication and Graphic Design) του διάσημου Pratt Institute, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ενώ προηγουμένως είχε αποφοιτήσει από το Κολέγιο Βακαλό (Vakalo School of Art and Design) στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...