20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νεκρός ο 11χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι προσπαθώντας να πιάσει τη μπάλα ποδοσφαίρου

Ημερομηνία:

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ το 11χρονο αγόρι από τον Αρχάγγελο που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και έδινε μάχη από την περασμένη Παρασκευή για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μοιραίο στάθηκε για το μικρό αγόρι το παιχνίδι με μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Στην προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα που είχε απομακρυνθεί από το χώρο όπου παιζόταν το παιχνίδι, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Έπειτα από λίγο όταν άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα.

Αμέσως στο ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο της Ρόδου σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του 11χρονου στην Κρήτη.

Ωστόσο όταν μεταφέρθηκε εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μέσα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα δόθηκε παραπεμπτικό για να ταξιδέψει εκ νέου, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, έπειτα από νοσηλεία αρκετών ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη το βράδυ, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους του και ολόκληρη την κοινωνία της Ρόδου.

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...