14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Νεκρός33χρονος μετά από πρόσκρουση σε στύλο, ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα

Ημερομηνία:

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία των Πατελών, αλλά και στην ΟΕΒΕΝΗ, η είδηση του θανάτου του 33χρονου Γιώργου Μαρκάκη, το πρωί της Κυριακής στη Λ. Παπαναστασίου στο Ηράκλειο. Ο 33χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα, μετά από πρόσκρουση σε στύλο, ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα.

Ο 33χρονος Γιώργος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, καθώς είχε την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Ηλκτρολόγων Εγκαταστάτών του Νομού Ηρακλείου, ενώ ήταν και αντιπρόσωπος του Συνδέσμου στην ΟΕΒΕΝΗ. Μάλιστα η Ομοσπονδία σήμερα εξέδωσε και ανακοίνωση για το θάνατο του 33χρονου στην οποία αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η), εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του αείμνηστου πλέον συναδέλφου Μαρκάκη Γεωργίου καθώς και στη διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου του οποίου ο εκλιπών ήταν Γενικός Γραμματέας και αντιπρόσωπος του στην Ομοσπονδία μας»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ