22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ντάισελμπλουμ: Οι εκλογές επιτρέπονται εφόσον με το αποτέλεσμά τους δεν τίθεται εν αμφιβόλω η εφαρμογή της Συμφωνίας

Ημερομηνία:

Με την διεξαγωγή εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραβιάζει την συμφωνία του με τους εταίρους, εκτίμησε το πρωί της Παρασκευής ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Η ανακοίνωση των εκλογών δεν αποτελεί από μόνη της παραβίαση της συμφωνίας, δήλωσε προσερχόμενος σε συνεδρίαση του ολλανδικού υπουργικού συμβουλίου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα τηρήσει την συμφωνία.

Είναι πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τη συμφωνία μετά τις εκλογές, δήλωσε ο κύριος Ντάισελμπλουμ.

«Επιτρέπεται η διεξαγωγή εκλογών» τόνισε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την επιθυμία αυτές να διεξαχθούν κατά το συντομότερο δυνατόν, «ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος που χάνεται».

Ο κύριος Ντάισελμπλουμ δήλωσε ακόμα ότι δεν ήταν ενήμερος για τις αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ότι το έμαθε και αυτός χθες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ