17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Ημερομηνία:

Πάντα όταν άκουγα για σκάνδαλα και λογής-λογής βρομοδουλειές, δεν ξέρω γιατί, είχα την τάση να ενοχοποιώ μονίμως την Λαϊκή τάξη.

Ποτέ δεν άφηνα να μου περάσει η ιδέα ότι Άνθρωποι της Υψηλής Κοινωνίας π.χ. Επιστήμονες, Αρχηγοί Κρατών, Μεγαλόσχημα στελέχη που κρατούν και διαχειρίζονται στα χέρια τους τα οικονομικά και της τύχες μιας ολόκληρης Ευρώπης, ήταν ποτέ δυνατόν να εμπλέκονται σε βρωμοδουλειές. Όμως να που και αυτό συμβαίνει.

Πριν από 2-3 μήνες μάθαμε ότι ο πρώην ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας ΣΩΚΡΑΤΕΣ τον τραβολογούσανε στα Δικαστήρια για ΑΠΑΤΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ και άλλα τινά.

Τώρα πάλι, άλλος μεγαλόσχημος Ευρωπαίος ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, αυτό το όνομα κάτι μου φέρνει στο μυαλό, και αυτός έχει πάρε-δώσε με τα Δικαστήρια για ΠΟΡΝΕΙΑ και ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ.

Σε αυτά τα δύο λουλούδια θέλω να πω την εξής Ελληνική Παροιμία: αν ξέρεις να κλέψεις και δεν ξέρεις να κρύψεις ε, τότε γύρευε την δουλειά σου. Αλλά δεν βαριέσαι βρε αδερφέ. Ανθρώπινα είναι τα κουσούρια και εσείς σαν Άνθρωποι έχετε τις αδυναμίες σας . Όμως βρε παιδιά αφού είχατε τέτοια κουσούρια, στραβωμάρα είχατε να έρθετε να πολιτικογραφηθείτε στην Ελλάδα. Συνήθως το κόμμα που προεκλογικά ήταν στην εξουσία και δεν ήταν σίγουρο για την επανεκλογή του έγραφε στους καταλόγους μερικές χιλιάδες αλλοδαπούς ψηφοφόρους π.χ. Σημίτης και άλλοι.

Εδώ βρε κουτόφραγκοι στη Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια τα δύο κόμματα που την κυβέρνησαν, εννοώ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, καλλιέργησαν και εφάρμοσαν μία τέτοια Δημοκρατία που είναι να την πιείς στο ποτήρι.

Όχι, όχι αυτήν που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα και εφάρμοσαν οι Αρχαίοι υμών Πρόγονοι ,αυτήν ξεχάστε την, παλαιάς κοπής. Μετά την μεταπολίτευση μια Δημοκρατία νέας κοπής εφαρμόζετε.

Νέοι Πεφωτισμένοι Συνταγματολόγοι με προεξάρχοντα τον μεγάλο Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ έφτιαξαν ένα μούρλια Νομοθετικό Πλαίσιο. Δηλαδή αν κάποιος Καφετζής δεν κόψει απόδειξη για ένα καφέ θα υπάρξει τέτοιο πρόστιμο που θα αναγκαστεί να κλείσει το Καφενείο του.

Στην περίπτωση όμως που Βουλευτές, Υπουργοί, Πρωθυπουργοί άνθρωποι της ΕΛΙΤ και γενικά όλο το σκυλολόι γύρο από αυτούς, ένα τεράστιο δίχτυ προστασίας τους σκεπάζει και δεν λογοδοτούν ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ σε ότι και αν κάνουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Θα μου πείτε ότι οι Τσοχατζόπουλος και Σμπώκος είναι φυλακή. Σιγά τα ΩΑ.

Ο Παναγούλης είπε στην βουλή ότι αν ξεσκεπαστούν οι βρωμοδουλειές των 40 χρόνων θα πρέπει να χτίσουμε και άλλες φυλακές.

Αν λοιπόν φίλοι ΣΩΚΤΑΤΕΣ και ΝΤΟΜΙΝΙΚ εκμεταλλευόσαστε την γνωριμία σας με την Ελληνική ΤΡΟIΚΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΒΑΓΓΕΛΗ-ΑΝΤΩΝΗ -μην μου πείτε ότι ποτέ δεν έχετε ακούσει αυτά τα ονόματα γιατί δεν θα σας το πιστέψω .

Αν ερχόσασταν λοιπόν εδώ και τις γκομενίτσες σας θα είχατε και τις απατεωνίτσες σας θα κάνατε και προ πάντων θα ήσασταν και στο απυρόβλητο. Επρεπε να ξέρατε ότι εδώ ισχύει ο Νόμος ΜΗ ευθύνης. Εγώ θα σας τα λέω;

Εξάλλου το πράγμα φαίνετε από μόνο του. Σαράντα χρόνια δύο κόμματα εφτά Πρωθυπουργοί εκτός τους εξωκοινοβουλευτικούς χρέωσαν τον Ελληνικό λαό μέχρι και την Τρίτη γενιά, ασελγούσαν βάναυσα κατά εξακολούθηση πάνω σε αυτόν τον Λαό, τον ταπείνωσαν και με περίσσιο θράσος μας το παίζανε και Σωτήρες και μέχρι τώρα μένουν στο απυρόβλητο.

"google ad"

Και δίπλα μας για κάποιο ψιλοπηδηματάκι ή καμιά ψιλοαπατεωνίτσα , ηχηρά ονόματα του μεγέθους ΣΩΚΡΑΤΕΣ-ΝΤΟΜΙΝΙΚ τα τραβολογούνται στα Δικαστήρια . Σαν δεν τρέπεστε άξεστοι Ευρωπαίοι!

Το έτος 1982 ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον Αντρέα το θυμάμαι πολύ καλά ότι είπε: ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ.. Αν ζούσε τώρα ο Μακαρίτης θα του έλεγα ότι το ΦΩΣ φάνηκε στο τούνελ 33 χρόνια μετά αλλά και από τελείως άλλη κατεύθυνση από αυτήν που έβλεπες εσύ.

Ελπίζω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ

ΣΥΝ/ΧΟΣ ΟΓΑ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...