14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ντροπή! Κτηνοτρόφος κατήγγειλε ότι μετανάστες έσφαξαν το ζώο του και τελικά αποδείχτηκε ότι το είχαν αγοράσει από κρεοπωλείο | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τα fake news σε όλο τους το μεγαλείο. Τα σόσιαλ μίντια και διάφορα σάιτ κατακλύστηκαν από την εικόνα τριών μεταναστών στη Λέσβο οι οποίοι είχαν σφάξει ένα πρόβατο, το τεμάχιζαν και ετοιμάζονταν να το φάνε.

Ο κτηνοτρόφος κατήγγειλε ότι το πρόβατο ήταν δικό του και οι μετανάστες μπήκαν παράνομα στο εκτροφείο του, το έκλεψαν και το έσφαξαν για να το φάνε. Μάλιστα σε βίντεο που τράβηξε ο ίδιος από το κινητό του έχει πιάσει κουβέντα μαζί τους (παριστάνει έναν περαστικό και όχι τον ιδιοκτήτη του ζώου) και κάποια στιγμή οι μετανάστες κόβουν ένα «γενναίο» κομμάτι από το ζώο και του το προσφέρουν να το πάρει σπίτι του να το ψήσει για να το φάει.

«Απλά φέρε μια σακούλα να σου βάλουμε μέσα το κρέας» του είπαν και δεν δέχτηκαν να πάρουν χρήματα από κάτι που είχαν πληρώσει.

Η απήχηση του βίντεο ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομική διεύθυνση του νησιού για να ερευνήσει τι περιστατικό. Μέχρι να γίνει αυτό η είδηση όλο και έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις και οι διάφοροι ακροδεξιοί που σαν τον λύκο χαίρονται στην αναμπουμπούλα, έτριβαν τα χέρια τους: «Μετανάστες κλέβουν ζώο από κτηνοτρόφο και το σφάζουν για να το φάνε», «Κτηνοτρόφος στη Λέσβο πιάνει στα πράσα μετανάστες να σφάζουν τα ζώα τους» έγραφαν τα σαιτ με μεγάλους τίτλους.

Η έρευνα της αστυνομίας όμως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Οι τρεις μετανάστες είχαν αγοράσει το κρέας από κρεοπωλείο στη Μόρια και είχαν μάλιστα και την απόδειξη αγοράς. Ο κρεοπώλης από την πλευρά του επιβεβαίωσε την αγορά.

Τα δεδομένα λοιπόν είναι τα εξής:

Πράγματι οι μετανάστες μοίραζαν το κρέας μέσα στο χωράφι του κτηνοτρόφου.

Οι μετανάστες έδωσαν στον κτηνοτρόφο ένα μεγάλο κομμάτι για να φάει εκείνος.

Το κρέας δεν ήταν κλεμμένο από τον κτηνοτρόφο

Το κρέας ήταν αγορασμένο νόμιμα από κρεοπωλείο.

Η έρευνα της αστυνομίας το αποδεικνύει και για το λόγο αυτό οι μετανάστες αφέθηκαν ελεύθεροι.

H πραγματικότητα λοιπόν ήταν ότι όχι μόνο αγόρασαν το κρέας, αλλά προσέφεραν και μία καλή μερίδα στον κτηνοτρόφο δίχως κανένα αντίτιμο παρά του ότι ο κτηνοτρόφος ζήτησε να δώσει χρήματα.

Δείτε το βίντεο με τον κτηνοτρόφο και τους μετανάστες

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=q0Al7bC2UVo”]

"google ad"

topontiki.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...