14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

«Νόμιζα ότι πεθαίνω»: Η Αλίσα Μιλάνο περιγράφει τη μάχη της με τον κορωνοϊό -4 μήνες μετά, έχει ακόμα συμπτώματα – Προειδοποιεί για τα λάθος αποτελέσματα των τεστ

Ημερομηνία:

Τη συγκλονιστική της εμπειρία από τη μάχη της με τον κορωνοϊό περιέγραψε η Αλίσα Μιλάνο, που ανακάλυψε ότι είχε νοσήσει από την Covid-19, μολονότι είχε διαγνωστεί τρεις φορές αρνητική!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Μάγισσες», αλλά και από την κοινωνική της δράση, νόσησε από την Covid-19 την περασμένο άνοιξη κι αν και έχουν περάσει έκτοτε τέσσερις μήνες, ακόμη ταλαιπωρείται από συμπτώματα, όπως δύσπνοια και ζαλάδες.

Η 47χρονη ηθοποιός, που είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κίνημα #Me Too κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών στο χώρο εργασίας τους, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της από τις 2 περασμένου Απριλίου φορώντας μάσκα οξυγόνου κι εξήγησε ότι ουδέποτε ένιωσε τόσο άρρωστη στη ζωή της κι όταν αντιμετώπισε σχεδόν όλα τα σοβαρά συμπτώματα της Covid-19.

«Όλα πονούσαν. Απώλεια όσφρησης. Ένιωθα σαν να καθόταν ένας ελέφαντας στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να ανασάνω (…) Έχασα 4,5 κιλά σε δύο εβδομάδες». Κι όλα αυτά μολονότι δύο τεστ για τον κορωνοϊό κι άλλο ένα τεστ αντισωμάτων βγήκαν αρνητικά. Χρειάστηκε να επαναλάβει το τελευταίο τεστ για να αποδειχθεί ότι είχε αντισώματα στον SARS-CoV-2 και άρα ότι είχε μολυνθεί…

Η Αλίσα Μιλάνο προειδοποιεί για τα λανθασμένα τεστ για τον κορωνοϊό

Kαι συνεχίζοντας στην ανάρτησή της επέστησε την προσοχή του κοινού στα λανθασμένα αποτελέσματα των τεστ και για να δείξει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που νομίζουμε. «Θέλω να έχετε επίγνωστη ότι το διαγνωστικό μας σύστημα κάνει λάθη και δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς αριθμούς. Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Νόμισα ότι θα πεθάνω, ένιωσα σαν να πέθαινα», σημειώνει. Η Μιλάνο είπε ότι θα δώσει τώρα πλάσμα αίματος με την ελπίδα να βοηθήσει άλλους ασθενείς του κορωνοϊού. «Σας παρακαλώ, φροντίστε τους εαυτούς σας, πλένετε τα χέρια σας, φοράτε μάσκα και τηρείτε κοινωνικές αποστάσεις, Δεν θέλω να νιώσει κανείς σας όπως εγώ», συμπλήρωσε.

Πολλοί από τους followers της, αλλά και διάσημες συνάδελφοί της ευχαρίστησαν τη Μιλάνο, που μοιράστηκε μαζί τους την εμπειρία της από τη μάχη με τον κορωνοϊό. «Λυπάμαι, μωρό μου, που αρρώστησες τόσο βαριά, αλλά σε ευχαριστώ που βοηθάς στην εκπαίδευσή μας. Πρέπει να πράξουμε περισσότερα», έγραψε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν. Η πανδημία του κορωνοϊού καλπάζει στην Καλιφόρνια όπου ζει η Μιλάνο με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουλιάρι και τα δυο παιδιά τους, καθώς έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 530.000 κρούσματα και σχεδόν 10.000 νεκροί.

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...