21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Χαρακτηριστικά της άγνοιας και της σύγχυσης η ανακοίνωση ΝΟΔΕ Χανίων για Ryanair

Ημερομηνία:

H Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων για τη φυγή Ryanair στα Χανιά τονίζοντας ότι στην ανακοίνωση απουσιάζει η οποιαδήποτε κριτική στη Fraport.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Κάποιος πρέπει να πει στους νεόκοπους συγγραφείς ανακοινώσεων της ΝΟΔΕ Χανίων, ότι για να γίνεται σαφής μια ανακοίνωση, δεν αρκεί να αντιγράφουν το κεντρικό πρόγραμμά τους και να τιποτολογούν περί πάντων. Χρειάζεται σαφής και ξεκάθαρη τοποθέτηση.

Η ανακοίνωσή για την Ryanair είναι χαρακτηριστική άγνοιας και σύγχυσης. Δεν μας πληροφορεί τι έφταιξε που η ιρλανδική εταιρία επέλεξε να μειώσει  τα δρομολόγιά της, ο …. «τοπικός ΣΥΡΙΖΑ» ή  η Fraport;

Το να αποδίδει (και) αυτήν την εξέλιξη στο ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό και αναμενόμενο. Μέσα στην απογοήτευσή τους αποδίδουν όλα τα δεινά, μαζί και τη δική τους τοπική κακοδαιμονία στο κυβερνητικό κόμμα. Μια συμπεριφορά που χαρακτηρίζει το επίπεδο σοβαρότητας που διαθέτουν.

Για τη Fraport, όμως; Ποια παράταξη έφερε με τους γνωστούς σκληρούς όρους την γερμανική εταιρία στα Χανιά; Ποιος διέλυσε, αφού πρώτα τον απαξίωσε, τον εθνικό Αερομεταφορέα θεοποιώντας το δήθεν ρυθμιστικό ρόλο της «ελεύθερης αγοράς»; Είναι γνωστό σε όλους ότι ήμασταν εξ αρχής σταθερά εναντίον της παραχώρησης των αεροδρομίων και ότι η Κυβέρνηση υπό το κράτος τρομερών οικονομικών εκβιασμών υποχρεώθηκε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ελληνικής Πολιτείας, που είχαν αναληφθεί από το διεθνή διαγωνισμό του Νοεμβρίου 2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου. Και ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης έδωσε σκληρό αγώνα πάνω στους επί μέρους όρους.

Αν, εξ άλλου, στη ΝΟΔΕ θέλουν να πληροφορηθούν την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι τουριστικές επιχειρήσεις ας συμβουλευτούν τα σχετικά δελτία των αρμόδιων φορέων .  Αν δεν έχουν κάτι να πουν, ας περιοριστούν στο παραμύθι «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ». Δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε….

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...