20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ξήλωσε την καντίνα και έφυγε ο επιχειρηματίας που φοροδιάφευγε στη Χρυσή | Φωτός

Ημερομηνία:

Οι ελεγκτές που είχαν βρεθεί την Τρίτη (12/07/2017) στο νησί για να ελέγξουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εκεί είχαν μείνει έκπληκτοι. Οι εφοριακοί κατάλαβαν ότι υπήρχαν στο σημείο τέσσερις καντίνες, με πέντε ταμειακές, αλλά μία επιχείρηση.

Όταν πήραν την πρώτη ταμειακή στα χέρια τους και έκαναν έλεγχο διαπίστωσαν ότι η ταμειακή έκοβε αποδείξεις, αλλά σε ένα ανύπαρκτο ΑΦΜ, σε ένα σουβλατζίδικο, σε άλλη πόλη που είχε κλείσει τα τελευταία δύο χρόνια. Τότε λοιπόν ο υπεύθυνος του καταστήματος αποφάσισε το απίστευτο! Κλείδωσε τις υπόλοιπες ταμειακές μηχανές χρειάστηκε η αστυνομία για να πάρουν τις υπόλοιπες ταμειακές που έκοβαν αποδείξεις – φαντάσματα. Δεν κόπηκαν 16.546 αποδείξεις μέσα δύο μήνες!

Τώρα, ο επιχειρηματίας που νοίκιαζε τις καντίνες από το Δήμο Ιεράπετρας, ξήλωσε τα πάντα, πήρε τις ομπρέλες και έκλεισε τις καντίνες, και το νησί πλέον είναι χωρίς νερό και χωρίς σκιά.

Στο νησί έμειναν όμως και τα υλικά κατεδάφισης δημιουργώντας μία εξαιρετικά άσχημη εικόνα. Άραγε, ο δήμος Ιεράπετρας, πότε θα κινητοποιηθεί;

Δείτε φωτός όπως αναρτήθηκαν στο hxonews.gr:


Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...