16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χανίων – Έναρξη μαθημάτων 30 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2019-20, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο τμήμα Χανιών, με τον γενικό τίτλο: «Η Επιστήμη των Συναισθημάτων: Πώς τα συναισθήματα ρυθμίζουν τη ζωή μας».

Σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν, να αποδέχονται και να διαχειρίζονται τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά συναισθήματα τους και να τα αξιοποιούν για να έχουν καλύτερες σχέσεις τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους άλλους.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Θετικά και αρνητικά συναισθήματα και η χρησιμότητα τους, διαχείριση απόρριψης από τους άλλους & τον εαυτό μας, διαχείριση θυμού χωρίς συγκρούσεις, διαχείριση απώλειας & πένθους, συναισθηματική νοημοσύνη, συναισθηματική ελκυστικότητα, κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 30-09-2019, ώρα 17:30 έως 20:00 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα και για 8 συνεχόμενες εβδομάδες, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28.

Με την ολοκλήρωση του Κύκλου Μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν αντίστοιχο Πιστοποιητικό Σπουδών.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, η οποία και είναι μειωμένη για ειδικές ομάδες ατόμων, ενώ έως 30/08/19 θα ισχύσει για όλους μειωμένη συνδρομή εγγραφής.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Θέσεις περιορισμένες.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 14 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης, με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄ επέκταση της κοινωνίας.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr , στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και στην Κρήτη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...