15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ξεκίνησε ο Προσυνεδριακός διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Ημερομηνία:

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή  Χανιών του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

Την Κυριακή 2- Ιούνη, δημοσιεύτηκαν και επίσημα οι  Θέσεις της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι βασικότερες εναλλακτικές προτάσεις  για το Συνέδριο του Ιουλίου.

Η Ν.Ε Χανίων χαιρετίζει την επίσημη έναρξη του διαλόγου για το πρώτο και κρίσιμο Συνέδριο του ενιαίου σχήματος.

Ελπίζει ότι ο διάλογος θα είναι πλούσιος και καίριος όσο οι δύσκολες για τη χώρα εποχές που ζούμε και όσο μεγάλη προβάλλει η ανάγκη για μια αριστερά ικανή να φωτίσει και να χαράξει διέξοδο.

Για την διευκόλυνση του διαλόγου στο Νομό Χανίων η .Γραμματεία κάνει γνωστό ότι:

  1. Η Ν. Ε όρισε Επιτροπή Διαλόγου η οποία συλλέγει, ταξινομεί , δημοσιεύει και αποστέλλει στην Κ.Ε κάθε παρέμβαση που θα λάβει.
  2. Η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων θα φιλοξενεί οποιαδήποτε παρέμβαση σταλεί  στην Ν.Ε (η ιστοσελίδα είναι http://chaniasyriza.blogspot.gr/ )
  3. Για τις χειρόγραφες παρεμβάσεις ανοίχτηκε φάκελος που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου  τις ώρες λειτουργίας των γραφείων.
  4. Όρισε πρόγραμμα οργανωμένης συζήτησης των θέσεων στις οργανώσεις του κόμματος.

Η Ν.Ε. Χανίων υπενθυμίζει ότι :

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητες για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο έχουν όσοι θα έχουν εγγραφεί στο μητρώο μελών μέχρι τις 10 Ιουνίου 2013

Η ΝΕ θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι, η χώρα και η αριστερά έχουν όσο τίποτε ανάγκη την κατάθεση, σύγκριση και αντιπαράθεση απόψεων για το διέξοδο από την μνημονιακή καταστροφή και για την οικοδόμηση ενός αξιόμαχου , πειστικού  και ριζοσπαστικού φορέα τής αριστεράς.

Για αυτό καλεί να συμμετέχουν στον διάλογο με θέρμη και χωρίς ενδοιασμούς όλοι οι φίλοι , τα μέλη , οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, αριστεροί άλλων τοποθετήσεων  αλλά και κάθε πολίτης.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΡΟΛΟ

ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΑΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ!…-

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ