Home ΤΟΠΙΚΑ Ξεκίνησε τις πτήσεις στα Χανιά μεγάλος tour operator της Γερμανίας

Ξεκίνησε τις πτήσεις στα Χανιά μεγάλος tour operator της Γερμανίας

Ξεκίνησε τις πτήσεις στα Χανιά μεγάλος tour operator της Γερμανίας

Στις 2 Μαϊου ξεκίνησε επισήμως τις πτήσεις προς Ελλάδα ο μεγάλος γερμανικός tour operator DER Touristik, μεταφέροντας Πολωνούς τουρίστες στα Χανιά και ανοίγοντας την σεζόν 2021.

Την ίδια στιγμή o DER Touristik “ανοίγει” το πρόγραμμά του σε ολόκληρη την Ελλάδα στις 14 Μαϊου, ημέρα κατά την οποία η ελληνική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει την επίσημη έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου.

Σε δήλωσή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ο διευθύνων σύμβουλος της DTS HELLAS, μέλους του ομίλου DER Touristik Γιάννης Παπαδάκης, αναφέρει: “Στις 02.05 η DTS Hellas υποδέχτηκε τις πρώτες αφίξεις από την Πολωνία στα Χανιά, ξεκινώντας ουσιαστικά λίγο νωρίτερα την έναρξη της σεζόν. Στις 14.05 ενεργοποιείται δυναμικά το πρόγραμμα της DER TOURISTIK με προγραμματισμένες πτήσεις, από την κεντρική Ευρώπη και όχι μόνο, σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδος. Στόχος η άμεση επανεκκίνηση της σεζόν και η ενίσχυση των κρατήσεων”.

Αναφορικά με την πορεία της σεζόν ο Γιάννης Παπαδάκης τονίζει: “Το 2021 θα είναι μια δύσκολη χρόνια με πολλές last minute κρατήσεις, είμαστε όμως αισιόδοξοι πως οι προσπάθειες του ομίλου της DER Touristik θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η Ελλάδα ωστε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του DER Touristik, “Καλά νέα για λάτρεις του ήλιου, τις ομορφιές της κολύμβησης και όσους αναζητούν χαλάρωση: Η Ελλάδα θα ξεκινήσει τη θερινή σεζόν στις 14 Μαΐου και από τότε θα επιτρέψει την είσοδο σε όλους τους τουρίστες που έχουν ήδη εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν αρνητικό PCR.

money-tourism.gr