14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ξεκινά το «λίφτινγκ» στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη

Ημερομηνία:

 Στις 20 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση της παρέμβασης που έχει προγραμματιστεί για την Ανατολική πλευρά της Λίμνης Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η αποξήλωση και απομάκρυνση του συνόλου των υπαρχουσών υπαίθριων κατασκευών, η κατασκευή νέων σκιάστρων καθώς και η οργάνωση του χώρου, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσία των καταστηματαρχών αυτής της πλευράς της λίμνης, αλλά και θεσμικών εκπροσώπων, διατυπώθηκαν κάποιες επιφυλάξεις αναφορικά με την διευθέτηση του χώρου, ενώ από την πλευρά του δημάρχου, εκφράστηκε η διαβεβαίωση ότι εάν χρειαστεί θα υπάρξουν συμπληρωματικές ενέργειες, αφού όμως πρώτα, εξεταστεί η λειτουργικότητα του χώρου.

Ουσιαστικά -όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός- σύμφωνα με τον σχεδιασμό που θα τηρηθεί απαρέγλιτα, η πλευρά της θάλασσας θα είναι ανοικτή προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους αλλά και στους ξένους επισκέπτες, να περπατούν και να χαίρονται τον τόπο και το περιβάλλον.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 120.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό, αναμένεται ν΄ ολοκληρωθεί στην αρχή του νέου έτους.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...