16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ξεκινούν οι διαδικασίες για το νέο μνημείο της Μάχης της Κρήτης στην Κίσσαμο

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Κισσάμου στα πλαίσια του σχεδιασμού, της χωροθέτησης και διαμόρφωσης του νέου μνημείου για την μάχη της Κρήτης ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 12/05/2018 τον καθαρισμό του χώρου στον οποίο θα δημιουργηθεί το νέο μνημείο.

Ο χώρος βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και συγκριμένα επί του κόμβου της εθνικής οδού. Για τον χώρο αυτό, ο Δήμος έχει εξασφαλίσει την απαιτούμενη έγκριση από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και προχωράει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δημιουργηθούν και να υλοποιούνται στον πλέον κατάλληλο χώρο όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις τιμής και μνήμης αντάξιες των ηρωικών προγόνων μας.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και ο καθαρισμός όλου του τμήματος επί του ΒΟΑΚ εντός των ορίων του Δήμου Κισσάμου, διότι προβλέπουμε βάσει της εμπειρίας προηγούμενων ετών, ότι ούτε και φέτος θα υπάρξει ενδιαφέρον από τους αρμόδιους φορείς. Προσβλέποντας σε μια καλύτερη συνολικά εικόνα του Δήμου Κισσάμου στους επισκέπτες, ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν προχωρούμε σε εργασίες καθαρισμού της πόλης και κεντρικών οδών και καλούμε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν και να συμβάλουν στην διατήρηση αυτής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδηλατοπορεία από τα σχολεία της Κοραή

Στην ποδηλατοπορεία με την οποία θα κλείσουν οι εκδηλώσεις...

Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά: Να επαναλειτουργήσει το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι

Ερώτημα σχετικά με το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι καταθέτει...

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...