13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: “Έπαιξε μπουκέτο στον μεγάλο, κορόιδευε για τα σιδεράκια που φορουσε, τα προκαλούσε”, λέει η μάνα τους | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο  με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας, ο οποίος προκάλεσε κύμα οργής σε ολόκληρη την Ελλάδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο αυτό βίντεο, από κάμερα ασφαλείας του σταθμού, φαίνεται καρέ – καρέ την επίθεση των δύο ανηλίκων, ηλικίας 17 και 15 ετών στον σταθμάρχη.

Όπως μπορείτε να δείτε, σε αυτό εμφανίζονται οι δράστες και όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στον σταθμάρχη στην αποβάθρα.

Δείτε το βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Προσοχή: Το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος, χειροδίκησε» – Τον σταθμάρχη κατηγορεί η μάνα των «νταήδων»

Λίγο νωρίτερα, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA η μητέρα των δυο παιδιών έσπευσε να τους υπερασπιστεί.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ τους εξύβρισε και τους έκανε bullying.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

“Έπαιξε μπουκέτο στον μεγάλο, κορόιδευε για τα σιδεράκια που φορουσε, τα προκαλούσε, είχε το χέρι μέσα στην τσέπη αφήνωντας να εννοηθεί ότι κάτι έχει μέσα στην τσέπη. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά.

Πατέρας: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»

«Εγώ τα ρώτησα για αυτό στο λέω. Κανονικά και αποτυπώματα, 3 φορές τους πήρανε κιόλας», είπε, από την πλευρά του, μιλώντας στον Alpha ο πατέρας των ανήλικων.

Ο ίδιος διέψευσε ότι είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε συμμορίες «επειδή φοράνε τα ίδια ρούχα».

"google ad"

«Μα είναι δυνατόν;» σχολίασε και συνέχισε: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια παιδιά. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται, να του πω και περαστικά».

«Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε. Δεν ξέρω πώς εκείνη την ώρα; Φοβηθήκανε; Αρχίζω σήμερα και μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά. Τα σχολεία τους, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, proficiency έχει ο μεγάλος. Η γειτονιά έχει πέσει από τα σύννεφα. Μου λένε αποκλείεται. Οι φίλες τους, οι συμμαθητές τους όλοι» κατέληξε.

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...