24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Οδηγός λεωφορείου στην Κρήτη βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη

Ημερομηνία:

Χίλια μπράβο στον οδηγό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Γιάννη Φουκαδάκη, ο οποίος βρήκε το πορτοφόλι ενός 17χρονου και το παρέδωσε στην οικογένειά του, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μάλιστα, η οικογένεια του 17χρονου αναφέρει σε ευχαριστήριό της τα εξής:

Οι γονείς του Ιωάννη Θεοδωράκη, Νικόλαος Θεοδωράκης & Μαρία Κυπράκη εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου κ. Χαχλιουτάκη Εμμ. τον Αντιπρόερδο κ. Περουλιό Εμμ. Και τον Διευθυντή του ΚΤΕΛ κ. Χαλεπάκη Γεώργιο για τον άξιο συνεργάτη τους κ. Φουκαδάκη Ιωάννη οδηγό λεωφορείου ο οποίος την Παρασκευή 01/01/2016 εκτέλεσε στις 14:45 το δρομολόγιο Αγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα .

Σε αυτήν την διαδρομή ο γιός μας Ιωάννης Θεοδωράκης 17 ετών ξέχασε το πορτοφόλι του μέσα στο λεωφορείο στο οποίο είχε την αστυνομική του ταυτότητα καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ .

Το πορτοφόλι το βρήκε ο οδηγός του λεωφορείου κ. Φουκαδάκης Ιωάννης ο οποίος και το παρέδωσε στις 02/01/2016 και ώρα 05:30 τα ξημερώματα λίγο πριν το πρώτο του δρομολόγιο στους οικογενειακούς μας φίλους και συμπολίτες του κ. Μανωλάκη Γεώργιο και Ερήνη & κ.Ζουμπουλάκη Εμμ. Και Μαρία τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς για κάθε τους προσπάθεια. Οι φίλοι μας της Ιεράπετρας δείχνουν το φωτεινό παράδειγμα της ανθρωπιάς !!

Η πράξη του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη στους δύσκολους καιρούς πού ζούμε είναι παράδειγμα ανθρωπιάς, τιμιότητας, αξιοπρέπειας, διότι παρά τις δυσκολίες των ημερών τα χρήματα δεν είναι το παν τελικά. Ιδιαίτερα όταν δεν μας ανήκουν . Η ανθρωπιά του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη αξίζει συγχαρητήρια. !! Τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται από τα μέσα ενημέρωσης για να παραδειγματίζονται όλοι και να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας πού δεν νοιάζονται μόνο για τα χρήματα . 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε μια Νέα Δημιουργική Χρονιά, Υγεία και Ευτυχία για όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου καθώς και στις οικογένειες τους

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...