21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΟΕΒΕΝΗ: Αρκετά με τις τράπεζες!

Ημερομηνία:

Δήλωση του Προέδρου της ΟΕΒΕΝΗ κ. Χατζηδάκη για το ότι κάποιες τράπεζες μηνύουν πολίτες για απάτηΗ δήλωση του κ.Χατζηδάκη
Από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο πληροφορούμαστε ότι κάποιες, αν όχι όλες, οι τράπεζες μηνύουν τους πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τα οποία τους είχαν χορηγηθεί, για ΑΠΑΤΗ!
Η πληροφορία, πόσο μάλλον αν αυτή αληθεύει, μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και απέχθεια.
Προφανώς οι τράπεζες θεωρούν ότι οι συμπολίτες μας δανειζόμενοι από αυτές σκόπευαν εξ αρχής να τις εξαπατήσουν και να μην αποπληρώσουν τα δάνεια τους.
Επειδή οι συμπολίτες μας και βεβαίως οι συνάδελφοι επαγγελματίες είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για τη σημερινή κατάντια της ατομικής και εθνικής οικονομικής κατάστασης καλούμε τις τράπεζες να επανεξετάσουν την, αν είναι αλήθεια, πρόθεσή τους, και βεβαίως καλούμε κάθε αρμόδιο να παρέμβει όσο είναι καιρός.
Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρουν ΣΚΛΗΡΑ απέναντι τους και ας μην ξεχνούν, οι, φίλοι κατά τα άλλα, τραπεζίτες ότι μέχρι και σήμερα ο πολίτης είναι εκείνος ο οποίος πληρώνει και τις αστοχίες όλου τους συστήματος και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και όχι βέβαια οι μέτοχοι τους.
Μέχρι εδώ και μη παρέκει με τις τράπεζες. Αρκετά!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ