22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οικογένεια στην Κρήτη ζει σε αυτοκίνητο λόγω κρίσης

Ημερομηνία:

Εικόνες οργής από την Κρήτη. Οικογένεια κατάφερε να χωρέσει όλα της τα υπάρχοντα σε αυτοκίνητο. Την εικόνα απαθανάτισε δημοσιογράφος σε τοπικό μέσο ενημέρωσης

Μια θλιβερή εικόνα αντικρίζει κανείς στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο πρώην δημοτικό πάρκινγκ στην περιοχή της Βίγλας, όπου μια οικογένεια φαίνεται πως έχει βρει στέγη στο … αυτοκίνητο της που βρίσκεται σταθμευμένο στην περιοχή.

Οι άνθρωποι αυτοί φαίνεται πως έχουν στοιβάξει τα λιγοστά τους υπάρχοντα μέσα στο αυτοκίνητο, προσπαθώντας να επιβιώσουν κόντρα στην φτώχεια, αλλά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών.

Πιάτα, ποτήρια, μπιτόνια, σκεπάσματα όλα μαζί στριμώχνονται μέσα στην κλούβα με την οικογένεια να παλεύει να τα βγάλει πέρα κάτω από τις τραγικές αυτές συνθήκες.

Αναγνώστης τους Cretalive, απαθανάτισε την εικόνα. Την ώρα που το παιδάκι παίζει, η μητέρα του προσπαθεί να καθαρίσει τα υπάρχοντα που στριμώχνονται στο αυτοκίνητο.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ekso

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ