27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Οι ίδιες ΗΠΑ που μαγειρεύουν το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα δεν είναι η στενή σύμμαχος της κυβέρνησης Τσίπρα;

Ημερομηνία:

Του Γιώργου Αμπαδιωτάκη

Είναι να τρελαίνεσαι με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Τη στιγμή που τάσσεται υπέρ του Μαδούρο στη Βενεζουέλα και ενάντια στα σχέδια των ΗΠΑ για ανατροπή του, την ίδια στιγμή ακολουθεί κατά βήμα κάθε βούληση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια αλλά και εντός της χώρας.

Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τις δηλώσεις – καλεσμα του πρώην πλέον Υπουργού Εθνικής Άμυνας για να ιδρύσουν βάσεις στην Ελλάδα όπου θέλουν ενώ είναι γνωστό ότι οι βάσεις στην Κρήτη μεγάλωσαν την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχείς είναι και οι ενθουσιώδεις δηλώσεις του Αμερικάνου πρέσβη για το στενό επιπεδο συνεργασίας με την ελληνική κυβέρνηση. Και αναρωτιέσαι, τι είναι αληθινό και τι είναι υποκριτικό; Είναι αληθινή η αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις εξελίξεις στη Βενεζουέλα ή είναι ψεύτικη η στενή συνεργασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στους σχεδιασμούς τους για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή μας;

Γίνεται εν τέλει να είσαι και με τον Μαδούρο και με τις ΗΠΑ και με το ΝΑΤΟ;

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...