16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Οι αγρότες για 10η μέρα στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Χανίων αναφέρεται στις αγροτικές κινητοποιήσεις που συνεχίζονται και στα Χανιά με το μπλόκο αγροτοκτηνοτρόφων στα Μεγάλα Χωράφια.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Οι αγωνιζόμενοι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας, διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που μας ξεκληρίζει.

Σήμερα, πραγματοποιηθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν μαζικά στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια στις 8μμ για να αποφασίσουμε τη μορφή συνέχισης του δίκαιου αγώνα μας.

Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων χρόνων έδειξαν ότι ο αγώνας έχει αποτελέσματα. Οι κατακτήσεις που είχαμε σε σχέση με το αφορολόγητο και η καθυστέρηση της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών δεν θα υπήρχαν αν δεν είχαμε κατέβει στον δρόμο τα προηγούμενα χρόνια. Η κυβέρνηση όμως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων και να εφαρμόσει την ΚΑΠ και τα Μνημόνια που ως μόνο στόχο έχουν όχι μόνο το ξεκλήρισμα μας και την συγκέντρωση της γης σε λίγους μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες, αλλά και συνολικά τον πλούτο που παράγει ο ελληνικός λαός, στα χέρια των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων και των εφοπλιστών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους συναδέλφους αγροτοκτηνοτρόφους να συνεχίσουν να ενισχύουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια όπως κάνουν όλες αυτές τι μέρες.

Χθές έγινε συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού Χανίων – Ηρακλείου με μαζική συμμετοχή

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...