27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Οι αγρότες εγκλώβισαν τον Γ. Σταθάκη σε ομιλία του για το ΕΣΠΑ στο Ρέθυμνο –

Ημερομηνία:

Επεισοδιακή κατέληξε να είναι η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ στο  Ρέθυμνο από τους υπουργούς Γ. Σταθάκη, Α. Ξανθό και Α. Χαρίτση σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνης την Κυριακή 06/03.

Η ένταση προκλήθηκε όταν αγρότες και κτηνοτρόφοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο διαμαρτύρονταν ζητώντας να συναντηθούν με τους υπουργούς.

Η αστυνομία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ανεβεί στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους και όχι όλοι.

Μετά από μια συζήτηση υψηλών τόνων οι τρεις υπουργοί σχεδόν εγκλωβίστηκαν στο κτήριο του ΕΒΕΡ, από τους αγρότες και κτηνοτρόφους που είχαν αποκλείσει τον χώρο.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό προκειμένου να φυγαδεύσουν τους 3 υπουργούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ιδιαίτερα τη στιγμή που ένα αγροτικό όχημα εισέβαλε στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκίμασε τους υπουργούς οι οποίοι βρίσκονταν στα οχήματά τους, φωνάζοντας και χτυπώντας τα τζάμια.

Στο τέλος, τα οχήματα με μεγάλη ταχύτητα, κατάφεραν να ξεφύγουν από το οργισμένο πλήθος.

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...