15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οι Βενιζέλειοι πανελλήνιοι αγώνες ποδηλασίας ξεκινούν την Παρασκευή 26 Μάη

Ημερομηνία:

Ο Α.Ο. «ΚΥΔΩΝ» Χανίων με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά, τον Δήμο Χανίων και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ξαμουδοχωρίου και Γλώσσας, διοργανώνουν τους «Βενιζέλειους αγώνες Ποδηλασίας 2017» οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου, στη Μάχη της Κρήτης και την Ειρήνη και φιλία των Λαών.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται για πρώτη φορά σε 3 ημέρες και αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 ποδηλάτες και ποδηλάτισσες το αγωνιστικό τριήμερο.

Οι διεξαγωγές των αγώνων αντοχής θα πραγματοποιηθούν σε χωριά του Δήμου Πλατανιά και αναμένεται η εντυπωσιακή συμμετοχή και παρουσία των κατοίκων των χωριών, τα τοπικά συμβούλια των οποίων έχουν αγκαλιάσει ήδη με ζέση τη διοργάνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, που εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνει και το ιστορικό σιρκουί μέσα στην πόλη των Χανίων, είναι το παρακάτω:

  1. Παρασκευή 26 Μαΐου 2017:

Κατηγορίες: Ανδρών-Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων & Μάστερ Α-Β-Γ, Οpen

Αγώνας αντοχής 108χλμ. στη διαδρομή: Εκκίνηση Λιμάνι Κολυμπαρίου – Κολυμπάρι – Μάλεμε – Ξαμουδοχώρι – Ζουνάκι – Σιρίλι – Νεριανά – Ν. Χωριό – Βουκολιές – Σιρίλι –Βλαχερωνίτισσα – Μάλεμε –Ξαμουδοχώρι

ΚΥΚΛΟΣ 24 ΧΛΜ. επί 4 ΣΤΡΟΦΕΣ (ΠΑΙΔΕΣ 2 Στροφές) συν  10 χλμ. Κολυμπάρι –Ξαμουδοχώρι

ΣΥΝΟΛΟ ΕΤΑΠ: 108χλμ. Ώρα εκκίνησης 15:00

  1. Σάββατο 27 Μαΐου 2017:

Αγωνίσματα – κατηγορίες:Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών – Εφήβων ,

και Master Α-Β-Γ, Open

Διαδρομή: Λεωφ. Αν. Παπανδρέου, Ι. Σφακιανάκη, Σ. Τζανακάκη, Ελ. Βενιζέλου με ώρα εκκίνησης της 1ης κατηγορίας στις 15.00

  1. Κυριακή 28 Μαΐου 2017:

Κατηγορίες: Ανδρών-Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων & Μάστερ Α-Β-Γ, Οpen     Αγώνας αντοχής 84χλμ. Στη διαδρομή:  Εκκίνηση-Τερματισμός χωριό Γλώσσα – Δρομόνερο-Ζυμβραγού-Καρές-Μετόχι-Αγ. Αντώνιος-Επισκοπή-Μοθιανά

ΚΥΚΛΟΣ 21 ΧΛΜ. επί 4 ΣΤΡΟΦΕΣ (ΠΑΙΔΕΣ 3 Στροφές)

ΣΥΝΟΛΟ ΕΤΑΠ: 84χλμ. Ώρα εκκίνησης 13:00

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ