16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι “Μένουμε Ευρώπη” ζητωκραύγαζαν και βαρούσαν παλαμάκια κρατώντας γιγάντιο πανό που έγραφε “Mένουμε Σκλάβοι”! | Φωτός

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη την Πέμπτη 2 Ιουλίου κατά τη διαδήλωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, των “Μένουμε Ευρώπη” που τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Αναρχικοί αφού ντύθηκαν με “γιάπικη αμφίεση” παρείσφρησαν στη συγκέντρωση και προέτρεψαν τους παρευρισκόμενους να κρατήσουν ένα τεράστιο πανό από τα κεφάλια τους που έγραφε “Μένουμε Σκλάβοι”. Όπως σημειώνουν: “Η δράση αυτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκτροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαικά ζόμπι”.

Πιο αναλυτικά με ανάρτησή τους στον ιστοχώρο athens.indymedia.org αναφέρουν τα εξής:

Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ”. Παρεισφρήσαμε στην συγκέντρωση τους με την ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο “προτρέψαμε” τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε πάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαική και μια ελληνική σημαία να καίγονται βλ. φωτο)

Η δράση αυτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκτροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαικά ζόμπι.  Η κρισημότητα των καιρών επιτάσσει ετοιμότητα και εγρήγορση από τον κόσμο του αγώνα.

Οφείλουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να οργανωθούμε και να δράσουμε. Να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση κράτους και καπιταλισμού. Να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι.

Δείτε φωτός από την δράση:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ