16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Οι μύθοι του Αισώπου” & “Τα μυστικά του φιλοτελισμού για παιδιά” στις 22/11/2014 στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου

Ημερομηνία:

Τον «μαγικό» κόσμο της συλλογής γραμματοσήμων θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μικρά παιδιά, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Τα μυστικά του φιλοτελισμού για παιδιά», που συνεχίζεται και για το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 10.30, στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Κήπου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων με την συνεργασία του Προέδρου της Φιλοτελικής Πολιτιστικής Εταιρείας Χανίων: «Ο Φάρος» κ. Πολύκαρπου Αποστολάκη.

Σκοπός του προγράμματος είναι να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη για τον φιλοτελισμό στα παιδιά, τη συλλογή, αλλά και τη μελέτη των γραμματοσήμων.

Στο τέλος του προγράμματος θα προσφερθεί σε κάθε παιδί σημαντικός αριθμός γραμματοσήμων.

Στο μεταξύ, αγαπημένους μύθους του Αισώπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, με αφηγητή τον ηθοποιό – κουκλοπαίχτη Νταουντάκη Μιχάλη, την ίδια ημέρα, στις 12.00, στο χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Κήπου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ