16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Οι πρόσφυγες σωτηρία για την καθημερινή σύνδεση Χίου και Λέσβου με τον Πειραιά

Ημερομηνία:

Νέα δεδομένα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του Βορείου Αιγαίου με τον Πειραιά δημιουργεί το μεταναστευτικό. Οι ολοένα αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές από τα τουρκικά παράλια ώθησαν τις ακτοπλοϊκές εταιρίες να επαναξετάσουν τα πλάνα τους, ανακοινώνοντας την καθημερινή σύνδεση της Χίου και της Λέσβου με τον Πειραιά.

Έτσι ενώ μέχρι πέρυσι, από τα τέλη Οκτωβρίου, τα νησιά θα έμεναν με 4 δρομολόγια προς Πειραιά, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Σύμφωνα με τα πλάνα της HSW το πλοίο «Αριάδνη» θα πραγματοποιεί δρομολόγια μέχρι 11/1/2016 προς Πειραιά κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη στις 23:25 και το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:25.

Παράλληλα από την ερχόμενη Δευτέρα το πλοίο «Νήσος Ρόδος» που αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί τον ετήσιο δεξαμενισμό του, θα εκτελεί δρομολόγια προς Πειραιά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:05 μέσω Σάμου ενώ κατά τη διάρκεια του δρομολογίου της Δευτέρας θα προσεγγίζει και το λιμάνι της Ικαρίας.

Όλα αυτά μέχρι και τις 11/1/2016 οπότε στη γραμμή θα δρομολογηθούν πλοία της Blue Star Ferries.

Τέλος μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου το πλοίο «Νήσος Μύκονος» θα πραγματοποιεί κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί, δρομολόγια προς το λιμάνι της Καβάλας.

politischios.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...