22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι σπόροι της καταστροφής

Ημερομηνία:

Η κρυμμένη ατζέντα των γενετικών χειρισμών

Γράφει ο Βαγγέλης Πάλλας
Δημοσιογράφος

Διαβάζοντας το βιβλίο του F. William Engdahl ανακαλύπτεις μια επιδέξια έρευνα που επικεντρώνεται πως μια μικρή κοινωνικοπολιτική Αμερικάνικη ελιτ επιδιώκει να ελέγξει την βάση της ανθρώπινης επιβίωσης, δηλαδή την καθημερινή μας διατροφή.

Αυτό το βιβλίο δεν είναι συνηθισμένο, ο Engdahlοδηγεί τον αναγνώστη μέσα από τους διαδρόμους της εξουσίας, και στα πίσω δωμάτια των εργαστηρίων της έρευνας, αλλά και στα εταιρικά διοικητικά συμβούλια.

Εδώ αποκαλύπτεται ο διαβολικός κόσμος των κερδών με γνόμωνα την πολιτική ίντριγκα, και την κυβερνητική διαφθορά, για να γίνει πραγματικότητα η γενετική χειραγώγηση, και η κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας των νέων μορφών ζωής που θα χρησιμοποιηθούν για να αποκτ’ησουν τον παγκόσμιο έλεγχο στην παραγωγή των τροφίμων.

«Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη.
Ελέξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τον κόσμο»
HenryKissenger

Η έρευνα του Engdahlπηγαίνει πέρα από τις γνωστές αντιπαραθέσεις της γενετικής τροποποίησης, και είναι ένα ανοιχτήρι για όλους εκείνους που διαπραγματεύονται για τις αιτίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.

Ο στρατηγικός στόχος για τον έλεγχο της παγκόσμιας επισιτιστικήξς κυριαρχίας έχει τις ρίζες του δεκαετίες νωρίτερα πριν το ξέσπασμα του πολέμου στα τέλη της δεκαετίας του 1930.

Χρηματοδοτήθηκε από ιδιωτικά ιδρύματα τα οποία είχαν δημιουργηθεί για να διατηρήσουν τον πλούτο και την δύναμη μιας χούφτας Αμερικάνικων οικογενειών.

Το κέντρο του βάρους της Αμερικάνικης δύναμης μετατοπίστηκε μετά τον πόλεμο. Η Ανατ. Ακτή επισκιάστηκε από νέα κέντρα εξουσίας όπως το Σιάτλ στη Ν. Καλλιφόρνια, το Χιούστον, το Λας Βέγκας, Ατλάντα, και το Μαϊάμι.

Ακριβώς όπως τα πλοκάμια της Αμερικάνικης δύναμης στην Ασία, Ιαπωνία και στις χώρες της Λ. Αμερικής.

Σε πολλές δεκαετίες πριν και μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, μια οικογένεια ήρθε να συμβολίσει την υπεροψία και την αλαζονεία της αναδυόμενης “AmericanCentury” και η τεράστια περιουσία της οικογένειας είχε κτισθεί πάνω στο αίμα των πολλών πολέμων γαι τον έλεγχο του «μαύρου χρυσού» το πετρέλαιο.

Ο έλεγχος αυτός βασίζεται γύρω από την οικογένεια Ροκφέλερ. Σήμερα 3 από τα 4 αδέλφια έχουν απoβιώσει. Ενώ το όνειρο τους ήταν η παγκόσμια κυριαρχία σε όλο το φάσμα της.

Το πρώτο μαζικό πείραμα με γενετικά τροποποιήσιμους σπόρους έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε μία χώρα που από καιρό είχε καταστραφεί από την οικογένεια Ροκφέλερ και των τραπεζών της Ν. Υόρκης. Μια χώρα με το όνομα…Αργεντινή.

"google ad"

*  F. WilliamEngdahl: Είναι κορυφαίος αναλυτής της νέας παγκόσμιας τάξης συγγραφέας του best-sellerβιβλίου για το πετρέλαιο και την γεωπολιτική A.Centuryofwar. Αγγλο-Αμερικάνικη πολιτική και η νέα παγκόσμια τάξη. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 12 χώρες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ευάγγελος Πάλλας
Ο Ευάγγελος Πάλλας είναι δημοσιογράφος ΙFJ. Ασχολείται κυρίως με κοινωνικά και πολιτικά θέματα, παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, και συγκεντρώνει ειδήσεις για ιστορικά θέματα - μνήμης, μειονότητες, roma, ανθρώπινα δικαιώματα, περιβάλλον, ιατρικά θέματα. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πάλλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έμαθε να διαβάζει, να γράφει, να σκέφτεται, να μιλά, να αντιδρά, με τούτα τα όπλα πορεύεται στη ζωή. Περισσότερα άρθρα και δημοσιεύσεις μου εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Λασίθι

Στους δρόμους κατεβαίνουν για μία ακόμη φορά φορείς και...

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...