14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας στους 4 νομούς της Κρήτης

Ημερομηνία:

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων της Λαϊκής Ενότητας στις εθνικές εκλογές στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Η Λαϊκή Ενότητα δίνει την μάχη των εκλογών της 7 Ιούλη, με αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, αλλά και επίγνωση των δυσμενών πολιτικών συνθηκών για την ανυπότακτη αριστερά.

Το διακύβευμα αυτής της εκλογικής μάχης, είναι να εκφραστεί με δυναμικό και καθαρό τρόπο, ότι υπάρχει και είναι ζωντανή η φλόγα της αντίστασης και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, απέναντι στο συστημικό παιχνίδι του μνημονιακού συντηρητικού διπολισμού ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ, και των δορυφόρων τους, που οι εκπρόσωπο του, αποκρύπτουν την συναίνεση τους, σε όλες τις αντιλαϊκές επιλογές που θα κρατήσουν εγκλωβισμένο τον ελληνικό λαό στην εξοντωτική λιτότητα και έως το 2060.

Η προσπάθεια υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου από τις δυνάμεις που τσάκισαν και τσακίζουν τα λαϊκά συμφέροντα δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Η επόμενη μέρα και το μέλλον του λαού και της χώρας μας, ήδη έχει παραδοθεί από το μνημονιακό δίπολο στους δανειστές και την ολιγαρχία. Η επόμενη μέρα και το μέλλον για τη χώρα και το λαό μας μπορεί να είναι διαφορετικό αν αρνηθούμε την πολιτική «κανονικότητα» της λιτότητας, της εξαθλίωσης των εργαζομένων και της εξάρτησης της χώρας. Η ενότητα του λαού μας, η αντίσταση στα σχέδια τους είναι η λύση. Καμία χαμένη ψήφο στο μνημονιακό δίπολο και τους δορυφόρους του.

Στήριξη των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας, για να δώσουν δύναμη στους αγώνες για τα δίκαια των εργαζομένων και του τόπου μας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στους 4 νομούς της Κρήτης:

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΤΖΙΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΡΙΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΕΥΑ

"google ad"

ΣΑΒΒΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΙΩΤΕΛΗΣ ΑΡΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΗ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗ-ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΑ

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ