16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Οι Χανιώτες CORETHEBAND ανοίγουν τη συναυλία στην παρθενική εμφάνιση τoυ βρετανικού σούπερ γκρουπ Arctic Monkeys στην Ελλάδα – Έτοιμο το πρώτο τους άλμπουμ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Οι Χανιώτες Coretheband είναι ένα συγκρότημα alternative pop punk με βάση τα Χανιά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα συγκροτήματα που κάνουν διεθνή καριέρα.Όμως, η αλήθεια είναι, ότι δεν περιμέναμε να διαβάσουμε την παρακάτω είδηση. Ίσως να μην το περίμεναν ούτε αυτοί.

Οι Coretheband θα είναι η μόνη Ελληνική μπάντα που θα ανοίξει τη συναυλία για την πρώτη συναυλία που θα δώσει στην Ελλάδα το βρετανικό υπεργκρούπ Arctic Monkeys στις 6 Ιουλίου στο Rockwave.

Για να το γιορτάσουν, κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο βίντεο κλιπ για το κομμάτι, ‘Constantly’ από το νέο τους άλμπουμ.

Περιέχει σκηνές και κλιπ που γύρισαν με VHS αισθητική και με την βοήθεια του Γιώργου Μαθιουδάκη.

Περιέχει σκηνές από την πρόσφατη μίνι- περιοδεία τους στην Αγγλία.

Την παραγωγή στο κομμάτι έχει κάνει ο Άρης Καλογερόπουλος.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6mhWcOrDPcM”]

Οι Coretheband θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο ένα μήνα νωρίτερα στις 8 Ιούνη.

Οι σύνδεσμοι για το pre-order του δίσκου είναι οι παρακάτω:

https://play.google.com/store/music/album?id=Bhw6fvkedd6uqf5oj5zq32bsbku

https://itunes.apple.com/gr/album/i-dont-know/1390025688

https://www.corethebandofficial.com/product-page/i-don-t-know

Ποιοι είναι οι Arctic Monkeys

Arctic Monkeys, ένα από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα όλων των εποχών, έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας την 6η Ιουλίου στα πλαίσια του φετινού Rockwave .

"google ad"

High Green λίγο έξω από το βιομηχανικό Sheffield από όπου κατάγεται ένα άλλο super επιτυχημένο κι αγαπητό συγκρότημα, με εντελώς όμως διαφορετικό ήχο: οι Def Leppard.

Έτος 2002. Ο κιθαρίστας Jamie Cook μαθαίνει για το συγκρότημα που είχε ο θείος του στα ψυχεδελικά ‘70s, τους…Arctic Monkeys. Το όνομα αρέσει στην παρέα που αρχικά είχε στα φωνητικά τον φίλο του Jamie, Glyn Jones. Tην ίδια χρονιά, η μπάντα αποτελείται από τους Cook, O’Malley, Helders και τον νέο τραγουδιστή Alex Turner. Όλοι συμφωνούν πως το νέο μέσο, το Internet είναι το κλειδί της επιτυχίας εκτός των συνόρων του Sheffield. Και αυτό ακριβώς ήταν το φυτίλι: Εκμεταλλευόμενοι το διαδίκτυο, οι Arctics ξεπερνούν με την πρώτη τους προσπάθεια τους…Oasis και το μυθικό “Definitely Maybe”, με το παρθενικό τους άλμπουμ “Whatever People Say I Am, That’ s What I’ m Not” του 2006 να γίνεται το πιο ευπώλητο άλμπουμ της Βρετανίας σε χρόνο-ρεκόρ. Από εκεί και πέρα ;

Με την κυκλοφορία του το 2006, το ντεμπούτο άλμπουμ τους ‘Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not’ανακηρύχθηκε ως το ντεμπούτο άλμπουμ με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία των βρετανικών charts.

Η κυκλοφορία των επόμενων άλμπουμ τους ‘Favourite Worst Nightmare’ (2007), ‘Humbug’ (2009), ‘Suck It And See’ (2011) και ‘AM’ (2013)τους κατέστησε ως ένα από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά γκρουπ των τελευταίων χρόνων. Αποτελούν τη μοναδική μπάντα που έχει κερδίσει τρεις φορές τα βραβεία Best British Group και British Album of The Year στα Brit Awards. Η μπάντα έχει κερδίσει επίσης  μέχρι στιγμής συνολικά 7 βραβεία με 9 υποψηφιότητες στα Brit Awardsμετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους. Μεταξύ άλλων επιτευγμάτων τους αποτελούν ένα βραβείο Ivor Novello, ένα Mercury Music Prize, 20 NME, 5Qκαι 3 υποψηφιότητες Grammy.

Το πέμπτο άλμπουμ της μπάντας ‘AM’ σκαρφάλωσε στο νούμερο 1 σε 10 χώρες από όλο τον κόσμο και βρέθηκε στα top 10 charts 27 άλλων χωρών. Μέχρι σήμερα, τα τραγούδια τους έχουν παιχθεί παγκοσμίως περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια φορές σε όλες τις υπηρεσίες streaming, με 5.5 εκατομμύρια streams καθημερινά.

Με την κυκλοφορία του πέμπτου τους άλμπουμ ‘AM’ το 2013, οι Arctic Monkeys έγραψαν ιστορία ως η πρώτη μπάντα ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας με πέντε συνεχόμενα νούμερο 1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Alex Turner έχει κυκλοφορήσει διαδοχικά μέχρι στιγμής 7 άλμπουμ που έχουν γίνει νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο.(5 με τους Arctic Monkeys &2 με τους The Last Shadow Puppets).

Ήδη από τον Δεκέμβριο, o Alex Turner,εντυπωσιακός πλέον frontman των Arctic Monkeys έχει ανακοινώσει πως το συγκρότημα ηχογραφεί το άλμπουμ που θα ακολουθήσει την τεράστια επιτυχία του “AM”. Τραγούδια από αυτό αναμένεται να ακούσουμε και το βράδυ της 6ης Ιουλίου στο Terra Vibe.

ΑRCTIC MONKEYS TOP 1O SONGS

  1. “Do I Wanna Know?”
  2. “Why’d You Only Call Me When You’re High?”
  3. “Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair”
  4. “R U Mine?”
  5. “Crying Lightning”
  6. “Evil Twin”
  7. “Arabella”
  8. “Brianstorm”
  9. “Leave Before the Lights Come On”
  10. “Fluorescent Adolescent”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

34o Grand Prix Μάχης της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης 2024

Ο Σκοπευτικός Σύλλογός “O Βάρδας” διοργανώνει στο Εθνικό Σκοπευτήριο...

Σπιτικές προτάσεις: Τσουρέκια

Τέσσερα κιλά αλεύρι, δέκα αβγά (τα δύο απ’ αυτά...

Μουσική παράσταση με αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία στην αυλή της Κατάληψης Rosa Nera

Σε μια μουσική παράσταση με της συλλογικότητας, αύριο Σάββατο...