28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Το μήνυμα των Anonymous προς τους Έλληνες: Το δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου είναι ότι πιο κοντά στη λαϊκή κυριαρχία και στην άμεση δημοκρατία. Ψηφίστε “ΟΧΙ”! | Βίντεο

Ημερομηνία:

“Συγχαρητήρια στον Τσίπρα που αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα” υποστηρίζουν οι Anonymous σε ένα βίντεο που ανέβασαν στο YouTube, ενώ καλούν τους Έλληνες πολίτες, με την ψήφο τους, να διορθώσουν όσα λάθη έκαναν στο παρελθόν αφού “όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της χώρας”.

“Είμαστε οι Anonymous, θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας” αναφέρει το μήνυμα της οργάνωσης.

”Είδαμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σας φέρονται η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”.

To βίντεο, έχει γίνει viral.

Αν και οι Anonymous τονίζουν ότι δεν υποστηρίζουν κάποιο κόμμα, αναφέρουν ότι “οφείλουμε στον πρωθυπουργό σας Αλέξη Τσίπρα συγχαρητήρια για τη στάση του και την απόφασή του να διεξάγει δημοψήφισμα”, καθώς είναι ό,τι πιο κοντινό στην άμεση δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία.

”Το δημοψήφισμα δεν θα ανατρέψει το πολιτικό σύστημα που έχει την εξουσία αλλά είναι ένα βήμα προς την αμεσότερη δημοκρατία”, αναφέρουν οι Anonymous.

”Είναι ένα μικρό βήμα προς την απόκτηση κοινωνικής συνείδησης για την κατανόηση της δύναμης αλλά και της ευθύνης των ατόμων σε μια κοινωνία”, επισημαίνουν στο μήνυμά τους.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6rktdEzbZxo”]

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...