16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη και υπόσχονται ένα πενθήμερο οργίων

Ημερομηνία:

Στα τέλη του Απριλίου του 2018 σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου και για πέντε νύχτες 200 ζευγάρια θα ανταλλάζουν τους συντρόφους τους επιδιδόμενοι σε απερίγραπτα σεξουαλικά όργια βγαλμένα μέσα από τη γνωστή κινηματογραφική ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

Την εκδήλωση οργανώνει το ολλανδικό site γνωριμιών SDC που απευθύνεται αποκλειστικά σε swingers. Μάλιστα στη σχετική ανάρτηση του event στέλνει μήνυμα προς τους συμμετέχοντες ότι η «Κρήτη δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν».

Μάλιστα προτείνει σε όσους δηλώσουν συμμετοχή, να απολαύσουν εκτός από τις βραδιές αχαλίνωτου σεξ, τη γοητευτική ατμόσφαιρα μιας παραθαλάσσιας παραλιακής κωμόπολης με ταβέρνες και καταστήματα σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, οι χώροι του οποίου αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα για τις ανάγκες του event.

Αυτό σημαίνει ότι οι swingers θα έχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους και σε κοινή θέα, όπως στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα ή στο υπόγειο και στις αίθουσες που φέρουν τις ονομασίες Sexy Sins Lounge και SDC Pleasure Dome.

Οι τιμές κρίνονται ιδιαίτερα τσουχτερές και ξεκινούν από 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1.849 ευρώ για μια junior suite, ενώ φυσικά ξεχωριστά κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό.

Τέλος, οι διοργανωτές προειδοποιούν όσους συμμετέχουν στην εκδήλωση ότι απαγορεύονται αυστηρά οι φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση των παρευρισκoμένων.

holidaynews

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ