17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ολοκληρώσεις μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Ημερομηνία:

« … κι είμαστε ακόμη ζωντανοί, στη σκηνή …» είναι οι στίχοι του τραγουδιού που έκλεισαν χθες βράδυ την «αυλαία» της εκδήλωσης των Ολοκληρώσεων 30 μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην αίθουσα Ανδρόγεω.

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό γονείς, μέλη, προσωπικό και εθελοντές του προγράμματος έζησαν στιγμές χαράς και συγκίνησης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

30 συνάνθρωποί μας από Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρόδο, Κάλυμνο και Σερβία που πέρασαν από τον εφιάλτη της εξάρτησης, ολοκλήρωσαν την θεραπευτική τους πορεία και συνεχίζουν το ταξίδι της αυτογνωσίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης μέσα στη δύσκολη συγκυρία της εποχής μας, αποδεικνύοντας ότι στην εξάρτηση υπάρχει διέξοδος.

Η προσπάθεια των μελών του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και των οικογενειών τους οι οποίοι βίωσαν την καθοδική πορεία της εξάρτησης και βρήκαν τη δύναμη να αναγεννηθούν και να την αναστρέψουν, δίνει δύναμη σε όσους παραμένουν στο σκοτάδι των εξαρτήσεων αλλά και στον καθένα από μας ότι, μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τις αδυναμίες μας διεκδικώντας το μέλλον που μας αξίζει. Προϋπόθεση η προσωπική βούληση για ζωή και η αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ.Σχοιναράκη η οποία εξέφρασε τη διαρκή βούληση του Δήμου να στηρίξει το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την απεξάρτηση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...