16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ολομέτωπη επίθεση Παύλου Πολάκη σε μέσα ενημέρωσης των Χανίων με καταγγελίες για διαπλοκή και κατευθυνόμενη δημοσιογραφία

Ημερομηνία:

Με αφορμή την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την επανεκλογή του ως βουλευτή Χανίων ο Παύλος Πολάκης ανέρησε κείμενο στο οποίο αναφέρεται στη μεγάλη νίκη του κόμματός του αλλά και του τι σημαίνει για το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν.

Όμως, πέραν αυτών, ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε και σε αυτό που περιέγραψε ως “απερίγραπτο πόλεμο” από μέσα ενημέρωσης των Χανίων. Μεταξύ αυτών που κατηγορεί για στοχευμένη και κακόβουλη επίθεση στο πρόσωπό του ειναι η εφημερίδα “Κόσμος των Χανίων”, το flashnews.gr αλλά και τα Χανιώτικα Νέα.

Μάλιστα, αναφέρεται σε χρηματοδοτήσεις σε μέσα ενημέρωσης, κάνει αναφορά στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε αυθαιρεσίες και προσπάθειες καταπάτησης στα Σφακιά που αποτελούσαν η αιτία για τις επιθέσεις που δεχόταν.

Δε μένει εκεί και επιτίθεται και στα Χανιώτικα Νέα αφού τα κατηγορεί για μεροληπτική συμπεριφορά εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και ενάντια στο πρόσωπό του μιλώντας για “κατευθυνόμενη δημοσιογραφία”

Και καταλήγει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στηριξη του λαου θα το ξεδοντιασει το συστημα σας και θα ανοιξει το δρομο για μια δικαιη και αξιοπρεπη κοινωνια ,μακρυα απο πελατειακες σχεσεις,παραοικονομια και διαφθορα.”

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

Σήμερα ο λαός μας μας πήρε ξανά στη πλάτη (παρά το ότι πολλοί δικοί μας δεν το πίστευαν) και μας χάρισε μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ την τρίτη στη σειρά εφέτος.

Αποφάσισε ο λαός μας να μην επιτρέψει την παλινόρθωση των βρυκολάκων της ΝΔ, να κόψει τα φτερά του αναπαλαιωμένου ΠΑΣΟΚ,να κοντύνει τα απόλυτα τίποτα των βολεμένων και εντολοδόχων της διαπλοκής του Ποταμιού, να τιμωρήσει τους αποστάτες της ΛΑΕ.

Και να τιμήσει το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για τον αγώνα που έδωσαν εφτά μήνες και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που ταυτόχρονα με την είσοδο των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμένου στη βουλή δίνει τη δυνατότητα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση χωρίς συντηρητικά, εκσυγχρονιστικά και διαπλεκόμενα δεκανίκια.

Η εντολή είναι σαφής: μειώστε το ΧΡΕΟΣ, αλλάξτε το ΚΡΑΤΟΣ, τσακίστε και τιμωρήστε τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, βρείτε ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ για ελάφρυνση των μέτρων της συμφωνίας – μνημονίου, ξεκινήστε την ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ στην πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση, το τουρισμο, την ενέργεια, στήστε στα πόδια τους ΥΓΕΙΑ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Ο λαός μας έδωσε δεύτερη ευκαιρία και αλίμονο και σε μας και στη χωρα αν δεν την αξιοποιήσουμε. Τρίτη ευκαιρία αν δεν γίνουν τα παραπάνω, απλά δε θα υπάρξει.

Προσωπικά τώρα: Το προγούμενο διάστημα έγινα δέκτης ενός απερίγραπτου πολέμου και προσωπικών επιθέσεων από δεξιά και από αριστερά, σε αρκετές περιπτώσεις καλόπιστων αλλά σε συντριπτικά περισσότερες κακόπιστου, ύπουλου, υποβολιμιαίου, κακεντρεχή και πληρωμένου.

Με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και αρκετών φίλων, συντρόφων και συναγωνιστών ΑΝΤΕΞΑ γιατί το βάρος ήταν μεγάλο.

Πληρωμένα δημοσιογραφάκια όπως της φυλλάδας “Κόσμος των Χανίων” ή του ειδησεογραφικού πορταλ flashnews των Χανίων έχυσαν για 20 μέρες τόνους δηλητήριο με ψέμματα, προβοκάτσιες, τρολλάρισμα, στημένα ρεπορτάζ για να χτυπήσουν και το ΣΥΡΙΖΑ αλλά βασικά εμένα.

"google ad"

Σκουλούδη και Ξυγκάκη, ο ρόλος σας αποκαλύφθηκε πλέον, τζάμπα ο μισθός σας δε καταφέρατε τίποτα. Μάλλον πρέπει να σας απολύσουν οι χρηματοδότες και εντολοδόχοι σας. Ο πρώτος επειδή άλλαξε γραμμή ο χρηματοδότης και σταμάτησε να στηρίζει το Ποτάμι , μαζί με τη λάσπη σε μένα, προσπάθησε να αβαντάρει το ΠΑΣΟΚ με ένα γελοίο τρόπο λέγοντας πως θα πάρει 20% στο νομό και είχε μια καλή κουβέντα να πει για όλους τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δεύτερος συνεχίζοντας τις βρώμικες καταγγελίες που είχε ξεκινήσει απ’ όταν ήμουν στο Δήμο Σφακίων μαζί με τον κουνιάδο του (επειδή δύο φορές δεν άφησα να καταπατήσουν δημοτική περιουσία) καταγγελίες προς την αρχαιολογία και το δασαρχείο για το φαράγγι της Ιμπρου και το φρούριο του Φραγκοκάστελλου, προς το ΣΔΟΕ για να ελέγξει την περιουσιακή μου κατάσταση κλπ, προσπάθησε να στήσει και ρεπορτάζ για κατάχρηση της δωρεάς Μπόμπολα για το ιατρείο ή να στήσει άλλο ρεπορτάζ για απειλές και καλά που δήθεν υπαγόρευσα εγώ (και βέβαια το τράβηξε αμέσως πίσω όταν τον πήραν τηλέφωνο τον ίδιο τα άτομα αυτά που είχαν παραπονεθεί επωνύμως για φωτογραφίες που είχαν δημοσιευθεί).

Μιλάμε για μια εμετική κατάσταση σε μια προσπάθεια να καλύψουν τις προσπάθειες καταπάτησης που πήγαν να κάνουν στην πλατεία της Χώρας Σφακίων, και στο δημοτικό οικόπεδο στη Σκαλωτή (και όχι μόνο αλλά αυτά θα τα βρει η δικαιοσύνη,τώρα που θα απελευθερωθεί απο δεσμά.)

Να μιλήσω βέβαια και για τις δεκάδες επιθέσεις απο ψεύτικα προφίλ που δέχθηκε αυτή η σελίδα, δυστυχώς και από δεξιά αλλά και από αριστερά.

Να μιλήσω και για τη σοβαρή εφημερίδα του νομού, τα Χανιώτικα Νέα που καθώς τα τοπικά οικονομικά και πολιτικά κέντρα έπαιζαν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι και βέβαια ΝΔ, αφιέρωνε δισέλιδα στην επίσκεψη της Φώφης και ενα τρίτο σελίδας στην ομιλία του Τσίπρα στο Ηράκλειο, είχε ολοσέλιδες και δισέλιδες συνεντεύξεις της Λυμπεράκη, της Μανουσάκη,του Καλογερη, του Μαρκογιαννάκη, του Βολουδάκη, του Βιρβιδάκη (μέχρι και δύο ολοσέλιδες υποψηφίων της ΛΑΕ) και εμένα δημοσίευσε μία επιστολή με μικροσκοπική φωτογραφία στις μέσα σελίδες όπως και της Βάλιας το ίδιο.

Κατά τη διεύθυνση της εφημερίδας είχε μεγαλύτερη αξία για τους Χανιώτες να μάθουν σε δισέλιδη συνέντευξη τις απόψεις της κυρίας Λυμπεράκη παρά να ζητήσουν συνέντευξη απο το δεύτερο βουλευτή και δεύτερο υπουργό του νομού Χανίων. Αυτό λέγεται δημοσιογραφική αλητεία, κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και θα σας χαρακτηρίζει για χρόνια, κύριε Γαρεδάκη.

Σταματάω εδώ, γιατί έχω κι άλλα να πω, για ταξίματα, εκβιασμούς ψηφοφόρων με διάφορους τρόπους, όπως και τις δύο απειλητικές επιστολές που έλαβα κι εγώ αλλά και ο τωρινός δήμαρχος Σφακίων από το ίδιο πρόσωπο με απειλές κατά της ζωής μας και οι οποίες ερευνώνται αρμοδίως. Πίστευαν οι ηλίθιοι ότι θα ψάρωνα…

Σε όλους εσάς και όλο το παλιό τοπικό σύστημα εξουσίας που είναι από πίσω, σας έδωσε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σήμερα ο Χανιώτικος λαός.

Παίξατε τα ρέστα σας για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτιά στα Σφακιά και δεν τα καταφέρατε.

Παίξατε τα ρέστα σας να βγάλουμε μόνο δύο έδρες στο νομό και δεν τα καταφέρατε.

Παίξατε τα ρέστα σας να βάλετε προβλήματα στο ιατρείο στα Σφακιά, στις επιδοτήσεις των αγροτών με τον τοπικό ΟΠΕΚΕ και πάλι δε θα τα καταφέρετε τώρα μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη του λαού θα το ξεδοντιάσει το σύστημα σας και θα ανοίξει το δρόμο για μια δίκαιη και αξιοπρεπή κοινωνία, μακρυά από πελατειακές σχέσεις, παραοικονομία και διαφθορά.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ, βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Υ.Γ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΔΡΑ, για να ειναι ο εξευτελισμός σας ΠΛΗΡΗΣ…

Υ.Γ2 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λουφαρδακη, στο Λιβανιο, στη Γιακουμακη, στη Λαγουδακη, στο Ζουριδη, στο Λαζαρη, στο Πενταρη, στη Βαλια και στο Μπαλωμενακη που οργώσαμε γύρω – γύρω το νομό για να ‘ρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ