18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ολοταχώς προς διάλυση η Σαμαρική ΝΔ, μετά τις αθλιότητες της Κυριακής

Ημερομηνία:

Μετά το προχτεσινό άθλιο θέαμα που προσέφεραν στην πολιτική ζωή του τόπου οι εντεταλμένοι κλακαδόροι και γιουχαδόροι του Αντώνη Σαμαρά, που αποδοκίμαζαν όποιον ήθελε να γίνει συνέδριο… έχει τεθεί σοβαρά το ζήτημα πώς το υγιές κομμάτι της ΝΔ θα ξεχωρίσει τη στάση του από το ακροδεξιό μόρφωμα της Πολιτικής Άνοιξης που έχει απλώσει τα πλοκάμια του στο κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Γιακουμάτος, Βορίδης, Γεωργιάδης, Λαζαρίδης, Κρανιδιώτης, και άλλοι γραφικοί, εμφανίζονται στα κανάλια και δίνουν συνεντεύξεις με μόνο σκοπό να υπερασπιστούν το έργο του Σαμαρά, αδιαφορώντας αν αυτό καταδικάστηκε από την Ελληνική κοινωνία στις πρόσφατες εκλογές, τουλάχιστον με τον τρόπο που επικοινωνήθηκε και τελικά εφαρμόστηκε.

Κάποιοι άλλοι σύμβουλοι και κομπάρσοι, της Συγγρού, αναλώνονται στη δημοσιότητα των θέσεων και σκέψεων του αρχηγού τους μέσα από το διαδίκτυο, με λάσπες και λεκτικούς εμετούς για όποιον τολμάει να σηκώσει κεφάλι και να εκφέρει μία άλλη άποψη, εκτός αυτής που θέλει τον Αντώνη Σαμαρά ισόβιο πρόεδρο της συρρικνωμένης ΝΔ.

Το τοξικό πολιτικό και διοικητικό προσωπικό που έχει μαζέψει δίπλα του ο Αντώνης Σαμαράς και έχει φτάσει τη ΝΔ στο 15%, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στις υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις που κινούνται στο χώρο της κοινωνικής κεντροδεξιάς να συνυπάρχουν με ακροδεξιές αντιλήψεις. Αυτό αναφέρουν όλα τα κορυφαία στελέχη της καθαρής και αυθεντικής ΝΔ που έζησαν τις αθλιότητες και τα έκτροπα της στημένης συνεδρίασης της Κυριακής στη Συγγρού.

Εκείνης που απείχε ο Καραμανλής, ο Μεϊμαράκης και άλλοι πολλοί σύμβολα της ΝΔ… και όπου παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος. Εκείνης της συνεδρίασης όπου ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκανε καμία αναφορά για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλικό Προκόπη Παυλόπουλο… και μάλιστα την ημέρα της επετείου της γέννησης του Εθνάρχη.

Είναι άλλωστε ο λόγος που σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αλωνίζει πολιτικά και διασύρει την Ελλάδα… και παρά το γεγονός ότι η χώρα κινείται στα όρια της λογιστικής πτώχευσης, παραμένει δημοσκοπικά ισχυρός.
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις από την καρδιά της ΝΔ αυτής με τον πυρσό, που θα ξαναστείλουν τον Αντώνη Σαμαρά και την παρέα του στην πολιτική έρημο. Εκεί απ’ όπου ήρθε με μόνο σκοπό την εξουσία και όχι την πατρίδα.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...