14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ομιλία του Νότη Μαριά για τα εθνικά θέματα αύριο Σάββατο στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς θα πραγματοποιήσει ομιλία για τα εθνικά θέματα (ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ – ΚΥΠΡΟ) και με ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας, αύριο Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 18:30 στο ξενοδοχείο Astoria στο Ηράκλειο (πλατεία Ελευθερίας).

Η ομιλία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει η Ομάδα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ECR) με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών του Ηρακλείου για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας. Στην ημερίδα θα πραγματοποιήσουν επίσης εισηγήσεις ο δόκτωρ Αθανάσιος Δρούγος  Διεθνολόγος, Στρατηγικός – Στρατιωτικός Αναλυτής και ο κ. Νίκος Καραγιάννης δικηγόρος Ηρακλείου.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Στέλιος Κατεργιαννάκης εκδότης της εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ» Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ