25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 1 Ιουλίου;

Ημερομηνία:

Συνεχείς είναι οι επαφές και οι συζητήσεις των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την Αθήνα, προκειμένου να κλειδώσει η νέα επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πιθανότερο είναι η επίσκεψη και η ομιλία στο Ηράκλειο να γίνει την Δευτέρα, 1η Ιουλίου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το όλο θέμα θα έχει κλείσει εντός των επόμενων ωρών, προκειμένου να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, για την ίδια ημέρα έχει προγραμματίσει ομιλία στο Ηράκλειο και ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης o οποίος θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ